Fantastiskt för håret

Har just fixat mig här, ska alldeles strax åka iväg och fixa lite saker. Bl a köpa ringlight, jag ger upp…det är sååå svårt att få till fotandet i detta mörker. Har funderat på en ringlight i en halv evighet så nu är det dags. Apropå fixa sig. Jag har under en tid nu i ett samarbete provat lite nya produkter för håret. Sitter just i detta nu och doftar på mitt hår och känner och drar fingrarna igenom det. Alltså den förändring som mitt hår fick redan från första användningen till nu på bara 2 veckor är helt sjuk. Jag var skeptisk till en början, det är jag ALLTID. Vid min ålder så har man provat så jäkla mycket skit i livet så man tror inte bra om saker förrän man provat det själv. Så är det!

OBS: Längre ned i inlägget ska du få en rabattkod.

Såhär ser produkterna ut. ”Under your skin” heter märket. (OBS: Missa inte exklusiva rabattkoden nina20 om du kvistar in på sidan och handlar, ger dig 20% rabatt på ett köp, gäller även nedsatta varor). Under your skin är ett ekologisk & veganskt märke från Sverige som startades av en mamma/dotter duo. Anledningen till starten var att de ville eliminera onödiga kemikalier i hår & hudvård i tron att de du har på huden också hamnar innanför huden.

Jag har nu testat schampo & balsam i drygt 2 veckor. Första tvätten var verkligen en aha-upplevelse. Man tvättar håret två ggr och jag kan säga att mitt hår aldrig känts så rent efter en tvätt. Det var som att man sköljde bort allt som heter beläggning på en och samma tvätt. Du skulle tycka precis likadant om du testade, det var verkligen sååå annorlunda. Jag har under vintertid alltid tampats med torr hårbotten, ser nästan ut som mjäll faktiskt. Det har dessutom synts bra eftersom jag är så mörk i håret. Men nu, inget! Dessa produkter är främst framtaget för irriterad fet hårbotten men funkar på alla hårtyper, det är jag ett levande exempel på!

I dessa produkter finns stamcells extrakt från tistel och yuzu som ger dessa produkter en detoxande behandling. Detta gör att håret håller sig rent längre. Jag som siktar på att tvätta håret max en gång i veckan vet hur bra det är att inte tvätta håret för ofta. Dock så har ju mitt hår tidigare varit såå skitigt och fett innan jag äntligen fått tvätta det (överanvänt torrschampo bl a), men med dessa produkter så håller sig verkligen håret mycket renare längre. Dröm om du frågar mig!

 

Mitt hår, så mycket glansigare och starkare i strukturen. 😍

Det gör också håret mindre elektriskt, skyddar det och gör håret starkare, hårbotten mindre irriterad, ökad volym, återfuktar, skyddar även färg om man färgar. Ja men du hör ju, allt man önskar sig av hårprodukter. Jag är i alla fall svinnöjd och kommer definitivt att fortsätta med dessa.

Detta SCHAMPO & BALSAM är fritt från:

SLS, SLES (sulfater, ett starkt ämne som gör att schampo löddrar och fettar av håret, det verkar också starkt uttorkande)

Parabener (kemikalier som fungerar som konserveringsmedel)

Silikoner (en kemisk förening som lägger sig som en beläggning på hårstrået)

Artificiella färgämnen (kemiskt framställd färg)

+ en lista på över 500 onödiga kemikalier 

Beroende på vad man använt för produkter innan kan det ta upp till 4 veckor innan man når maximal effekt av hårprodukterna.

Det finns jättefina färdiga >>julklapps-set<< (klickbar länk) i olika konstellationer, både för hår och hud så ska du ha ett jättebra och fint julklappstips ifrån mig så har du det här!

Kolla in denna fina återanvändbara presentpåse bara, passar fint under julgranen. ♥️

Med min rabattkod nina20 får du nu 20% rabatt på ett helt köp. Rabattkoden gäller även på redan nedsatta varor! Hur bra nu under dessa jultider. På deras sida >>Under your skin<< (klickbar länk) hittar du massor med fler fina produkter. Måste bara passa på att tipsa om deras handkräm också. ligger på nattygsbordet och smörjes på varje kväll. Ska bli intressant att se om nagelbanden och händerna klarar sig från att fnasa denna vinter, gör dem det så kommer den här handkrämen få 10.000 poäng av mig. Hittills ser det väldans lysande ut!

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Birgitta
Birgitta
2 years ago

Är 60+ tappar mycket hår, kan detta hjälpa, är det värt att pröva?
Eller har du något annat förslag?
Kram

niiinis
niiinis
Reply to  Birgitta
2 years ago

Detta ska hjälpa mot exakt det också. Om du kikar in på deras sida och läser kommentarerna om produkterna så kan du läsa att många fått hjälp med just det också. Kram ♥️

Susanne
Susanne
2 years ago

Jag har också väldigt torr hårbotten och har inte hittat något som verkligen fungerar för mig. Jag ska testa detta nu och se om det blir någon skillnad. Dottern har också super torr hårbotten så hon kommer också få testa.

niiinis
niiinis
Reply to  Susanne
2 years ago

Vet du, detta hjälpte mig från första tvätten. Hade så mycket torrt i min hårbotten som bara for omkring när jag gnuggade i hårbotten. Efter första tvätten var det nästan helt borta, alltså helt otroligt. Kunde knappt tro det själv. Nu har jag ingenting. Så skönt! Jag som älskar svarta kläder och så det där som såg ut som mjäll. 😣

Berit
Berit
2 years ago

Tusen tack för rabattkoden 🙂 nu har jag fixat julklappen åt bägge mina döttrar!!

niiinis
niiinis
Reply to  Berit
2 years ago

Men vad härligt! Hoppas dom ska bli lika nöjda som mig. ♥️

Petra
Petra
2 years ago

Doftar det starkt? Jag får migrän av starka dofter och just schampo är svårt då man alltid har doften runt sig 😊 Det spelar ingen roll om det luktar gott eller inte…

niiinis
niiinis
Reply to  Petra
2 years ago

Absolut inte, mer som ett rent spa med snäll doft skulle jag säga.

Img 6329.jpg

Nästa inlägg

Smördegsjulgranar

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x