Tokrea på Odd Molly

Hej finisar!

Ni vet ju att jag samarbetar med Odd Molly, ett samarbete som jag är så otroligt stolt och glad över. Fantastiska kläder i hög kvalitet som är så otroligt snygga och helt i min stil. Med min rabattkod nina15 får du 15% rabatt på hela sortimentet, gäller även på REA:n. Ja, men det är ju inte klokt så bra. Gud, snacka om att kunna fynda.

Khloé dress (50% rabatt)

Alltså världens mjukaste skönaste klänning, faktiskt lite som ett underbart skönt nattlinne på. Bara älskar draperingen på magen. Den lilla volangkanten är ju såååå söööt. Finns i flera färger, med min kod nina15 får du 15% extra rabatt på rean. Glöm inte! 🤍

Jessie Tunic (60% rabatt)

Det står tunika, går lika bra att använda som klänning. Ljuvligt material, sitter så fint på. En riktig allround tunika som passar till allt. Ett par schyssta stövlar, jeans, klackar…ja men you name it. Galet galet snygg! Älskar verkligen färgerna.

Patricia Cardigan (40% rabatt)

Äntligen riktigt snygga myskläder. Den här cardiganen är verkligen finaste som finns. En stor rymlig mysig luva, fint knyte i magen i skönaste mysmaterialet. Älskar älskar älskar! 🖤

June Knitted Cardigan (40% rabatt)

Åh den här cardiganen är verkligen sååååå fin. Älskar mönstret, älskar de där svarta figurerna mot den beiga botten. Snyggt till en klänning, kjol eller varför inte jeansen. Klä upp den med ett spetslinne under, klä den skön med en mysig t-shirt under. Så otroligt användbar.

Mona skirt // Whitney long sleeve top

Men hallå! Den här kjolen. Ja men åh, tokstretchig och så galet skön på. Älskar looken, lite cool men ändå så himla klassiskt snygg. Till ett par boots klär man den cool, till ett par sneakers lätt och ledig, till ett par klackar klassiskt skitsnygg. Toppen till är skön som en smekning på kroppen. 

Mary Cardigan (50% rabatt)

Finns i flera färger. Uuuuursnygg med de blingade knapparna, stora puffiga ärmar och kvaliteten på denna stickade cardigan är löjligt bra. Älskar denna, haft på mig flera ggr redan.

Nelly Dress (40% rabatt)

Skön som ett nattlinne. Älskar man bara inte kläder som sitter så skönt på? Den här vill man inte kliva ur ens.

Freja Hood Cardigan

Kofta med dragkedja, luva och så vackert print. Så galet snygg på alla sätt. Denna kommer jag nog använda alltid känns det som.

Mina vänner! Glöm nu för bövelen inte rabattkoden nina15% som ger dig 15% rabatt. Dessutom på redan nedsatta varor! Skynda fynda för tusan. Rabattkoden gäller fr o m nu t.o.m. Söndag den 6/2.

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Förlåt

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x