En perfekt Söndag

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes & Odd Molly

Godmorgon raringar!

Ja nu jädrans bloggar man långt innan tuppfan ens lagt en morgonfis. Haha, gud…. Min sömn inatt, vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. Men efter en natt (natten till igår) med 12 timmars sömn var det nog inte mer än väntat. Påbörjade i alla fall detta inlägg kl 04.30 i morse men har haft en del att göra så kan inte avsluta det förrän nu.

Världens skönaste promenadjacka HÄR

Igår startade jag förmiddagen med min älskade promenad. Som jag saknar det. Såhär års rör det sig en hel del depp i mitt sinne, mycket av det förvärras av att jag inte får hålla i mina promenader. Nu har jag promenerat såååå dåligt de senaste månaderna men nu ska det förändras. Igår satt jag igång en podd och bara gick ut till solen och så lät jag bara benen gå. Dock i lugnare takt än vad jag är van vid, men gud så skönt. Kände mig lite hostig efteråt men går man lugnt så är det lugnt.

Kofta HÄR // Byxor HÄR // Stövlar HÄR

Igår bestämde vi att vi skulle råda bot på en påbörjad söndagsångest hos halva familjen. Ett bra tips till er som har någon i familjen som lider av lite Söndagsångest är att göra någon form av utflykt. Kanske redan bestämma det innan helgen så man kan planera. Det kan handla om något så enkelt som att ta med sig korv med bröd och ge sig ut i naturen och grilla korv. Kanske åka till en annan stad och fika eller gå på restaurang om man har möjlighet. Baka bullar och åka och hälsa på släktingar eller vänner. Vi gillar ju att bowla så tills igår hade vi bokat både bowling och sen restaurang. Något som vi alla älskar att göra. En perfekt Söndag.

Otroligt kul och otroligt jobbigt med post 🦠 Du bara fortsätter och fortsätter ju fler du får i typ, det tog aldrig slut.

Efter bowling och lek så tog vi en kort promenad till ett av våra favoritställen. Det var så fint på vägen.

Milo älskar detta stället och vi tycker också maten är jättegod. Ett lagom ställe som dessutom är riktigt mysigt. Supergoda burgare, dock så testade jag glutenfri pizza igår och det var också gott.

Här ser ni min pizza. Jag älskar ju de där ”vita” pizzorna, här med chèvre/getost, fikonmarmelad, parmesan och massa ruccola.

Tony smaskade i sig en kebabpizza och Milo valde sin favvoburgare STAMMIS.

En väldigt mysig Söndag, ger oftast en fin känsla inför den nya veckan som ska börja. Du, nu ska jag fortsätta jobba här. Vi hörs sen igen.

Kram Nina

74
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 9148.jpg

Nästa inlägg

Att göra i airfryer

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x