Sportlovet har börjat

Innehåller annonslänk för Bokus

Godmorgon vänner!

Vilken helt underbar solig dag vi fick igår. Som jag njöt alltså. Solen har inte visat sig här på en evighet känns det som så vi var bara tvungna att ge oss ut och försöka få den i ansiktet.

Den värmde! Fattar ni? Åh vi är på väg mot våren, alltså jag smäller av så härligt. Förstår ni att vi har det absolut bästa framför oss? Ljusare morgnar och kvällar, fåglarna som snart kommer börja kvittra från tidig morgon, den där koppen kaffe i morgonrocken på altanen. Nej men jag orkar inte vad härligt.

Igår hämtade jag ut ett paket som varit lite på villovägar då jag inte kunde vara hemma den dagen det skulle levereras. En jättefin Alla Hjärtans Dag present från Odd Molly. En superfin klänning som satt som en smäck och så en bok och chokladkola. Boken hörde jag skulle vara helt underbar, ska ta med den till fjällen. Den handlar om att stärka relationen till sig själv, det står så himla fint om den. Läs:

Det är dags att släppa taget om din inre kritiker och vakna upp. Det är dags för dig att äntligen förstå ditt eget värde och gör något modigt börja älska dig själv villkorslöst!

Läs vidare HÄR om boken, åh den verkar så himla bra. Är så laddad för att läsa den. 🤍

F7B57255-65E6-4F9B-8ED3-533E738752AA
Igår kväll möttes vi upp i Sthlm på Jacquelines. Vi åt så himla himla gott! En av våra favvorestauranger. Vi firade Elliot som fått heltidsjobb i Sthlm. Äntligen som sagt, fy fasen vad han kämpat med deltid här i småstaden, halvveckorspendlat fram och tillbaka till Sthlm. Men nu äntligen, vi är så glada allihopa. Nu är det bara lägenhet som ska lösa sig, den de bott i hittills är uppsagd så nu är jakten igång på en ny.

Detta vaknade vi upp till i morse, ska bli kallt och mer snö här nu. Jag menar, kan det snöa i april så borde det ju vara snö även nu i februari. Känns bara som att man blir lite lite besviken när snön kommer tillbaka. Men måste jag välja så föredrar jag snö framför slask, alla dagar i veckan alltså.

Skottat och klart för dagen. Undra hur många ggr man gör detta varje vinter? Känns som det är en evighetssyssla nu på vintern.

Sellerin var slut i morse så vi for iväg för att handla. Tony såg ut som ett åskmoln. Haha…. Passade på att besöka Rusta, jag frågade nämligen efter packningskuber till resväskan som finns att köpa i butik. Som vanligt får man ju så fin hjälp där, så många som tipsade om just Rusta.

Måste tipsa dig! Kolla, på ICA har dom nu ta 2 för 50 kr. Detta är verkligen som att äta godis, fruktgodis. Så sjukt gott! Köpte med 2 påsar som jag ska äta i bilen upp till Sälen imorgon.

Tillbaka till packningskuberna. 99 spänn för ett sånt här paket. Köpte 2. Ska börja packa ihop allt nu så jag ska testa det. Man får en helt annan ordning i väskan. Jag gillar det, helst när det kanske inte finns tillräckligt med skåp att packa upp i.

Sen det roligaste av allt! Tanka upp bilen. Haha…. Ja jäklar så dyrt det är nu. Det är runt 12-1300 kr varje gång man tankar fullt.

Hepp! Nu ska jag fortsätta här, ville kika in och säga hej och önska dig en trevlig lördag. Njut av helgen.

Kram Nina

67
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
2 years ago

Ja visst är det härligt med sol och att det är ljust längre och tidigare! ☀️ Vad kul att Elliot har fått heltidsjobb. Maten såg verkligen god ut! Ha det fint i fjällen!

niiinis
niiinis
Reply to  Malin
2 years ago

❤️❤️❤️

Mari
Mari
2 years ago

Tack för restaurangtips. Har skrivit upp det på min lista. Bor i Västerås men försöker besöka härliga restauranger dom gånger vi är i Sthlm. Nästa besök blir det premiär på LaPerla. Kan tipsa om Lilla Ego om ni inte varit där. Är Tom Sjöstedts ställe. Ätit den mest magiska förrätt där, med bl.a. avokado och hummer.

Smarta packpåsar, ska också köpa. Vi drar till Sälen v.9 då vi har sportlov. Njut av er vecka, fjällen är verkligen det ultimata stället för avkoppling.

Nästa inlägg

Foodhack – Rumsvarmt smör snabbt

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x