PADELEVENT

Godmorgon älsklingar!

Förlåt att jag varit frånvarande. Jag håller på och planerar ett PADELEVENT som slukat all min tid, samtidigt ska samarbeten in och ett liv här hemma roddas och fixas med. Vi har tryckt in en AW med vänner och en 50 årsfest. Ibland överhopas man. Men nu är jag här igen.

Här är PADELEVENTET som jag pratar om. Så kul att fixa med. Det finns bara ett fåtal platser kvar nu, på bara 10 minuter var nästan allt bokat. Så himla kul, men är du sugen så finns det några få platser kvar!

Jag vill nå ut till dom som aldrig vågat prova eller kanske precis börjat och känner sig lite osäker. Sen är de kul med de där riktigt skillade tjejerna också! Grejen är att ALLA får vara med!

SÅHÄR SKA DU ANMäLA DIG!

.PADELTASTIC EVENT! Anmälan sker på mejl, mejla dina uppgifter (namn, adress, telefonnummer, mejl) till info@padeltastic.se och hur många du anmäler (även uppgifter på dom). De som kommer med får ett bekräftelsemejl med betalningsuppgifter m.m idag. Resten sätts på en väntelista. Anmälan är bindande (kan man inte komma ger/säljer man sin plats till någon annan, eventuellt kontaktar oss så de på väntelistan får plats.)

Nu ska jag kvista vidare, återkommer lite senare idag och berättar mer om vad vi pysslat med.

Kram Nina

26
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 1006.jpg

Nästa inlägg

Påsktips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x