Bilder från mobilen

Godmorgon vänner! Har ca 32.000 (!!!!) bilder i min telefon just nu som jag inte gått igenom på länge, har kanske gått igenom ett par tusen nu. Då hittar man alltid lite bilder som man inte tagit med här eller helt enkelt glömt att berätta om. Så här kommer det lite bilder.
Sista avsnittet av ”Just like that” och jag satt och bölade så snoret rann. Älskade hennes klänning, älskade att hon skickade ut hans aska just där och älskade att hon sms:ade till Samantha. Har ni inte sett ”Just like that” (fortsättningen på Sex and the city) så gör det för tusan gubbar!
Apropå serier, den här bilden screenshotade jag ifrån Facebook. Reklam om att detta skulle starta 11/3. Har nästan sett alla redan. Vill du titta på en av världens duktigaste medium så titta på den här, han är sååååå jäkla vass alltså. Han sätter namn och händelser nästan exakt. En urgullig kille som jag bara älskar!
Padel är skitkul men kan också göra vansinnigt ont. Min utsida knä efter att jag råkade dångla till mig själv med mitt racket. Sånt jäkla blåmärke detta blev alltså….. det var allt från lila till grönt.
I januari tog jag test som visade sig vara positivt. Jag hade varit krasslig i en dag och de första testen visade negativt. Testade igen och då visade det positivt. Mycket rädslor i dessa ögon. Hur risig skulle jag bli? Visade sig bli så att jag var risig i 3 dagar med feber, inte så farlig feber men så vansinnigt ont i kroppen. Har nog aldrig haft så ont inuti, kändes som mina organ höll på att värka ut ur kroppen. Ni var många med mig som var eller hade varit sjuka så blev lugnad av er alla, både här och på Instagram. Febern la sig efter 3 dagar och då blev jag förkyld, den jäkeln höll i sig i 1 1/2 månad. Segdraget skit! Till sist tänkte jag lämna er med några texter jag sparat på min telefon, läs igenom dom och ta in dem. Lyfter, stärker och gör så man får en boost varje gång! ❤️
Ha en fin torsdag vänner! Jag ska strax bege mig av mot tryckeriet, idag ska jag få se hur padelkläderna för Padeltastic kommer att se ut. Wioooooooooo! Kram Nina
56
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 2459.jpg

Nästa inlägg

Indisk Halloumigryta

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x