Våren väcker oss

Annonslänkar genom reklam för Cellbes.

Vet inte hur ni känner men något har ju vaknat i en alltså. Ett sug att förnya lite bland vår och sommarkläderna, fixa penseer i trädgården, planera vilka palmer vi ska ha i år, kolla dynorna till utemöblerna. Ja men ni fattar, något vaknar ju.

Vi fick med oss mamma o pappa på en eftermiddagsfika i solen igår. Ytterligare något som vaknar, suget att vara ute. En kaffe utomhus är så annorlunda, det är godare på något sätt. Mamma tog med sig bullar och glutenfri kladdkaka till mig. Så tacksam när någon tänker på mig.

I helgen var det fotboll för Milo för hela slanten. I söndags var det cup heeeeela dagen. Killarna gick dessutom vidare till final så vi var där från 9 till 19 på kvällen.

Som tur var hade vi med oss vårt lilla tält från Dollarstore. Detta är alltså ett tält där man kan sitta och titta på just fotboll t ex. Håller vinden utanför och så regnar det inte på en heller. Kostade 230 pix och detta kan vara det bästa köpet vi gjort. Alla föräldrar frös ju rumporna av sig medan vi satt och mös med fika i vår lilla ”bostad”.

Massor med föräldrar gick förbi med sina iskalla röda näsor och frågade var vi köpt den. Jag gick också förbi ett tält som var snäppet vassare än vårt. Slutade med att jag beställde ett större tält som t.o.m har anordning att fästa den bättre i backen. Den familjen använde den till sina småttingar som satt på filtar på golvet och lekte medan vinden ven utanför. Nej men på riktigt, har du barn som spelar t ex fotboll så skaffa en sån här! Mitt bästa tips!

Vi tog med oss fika och klappstolar och en filt och sen burrade vi in oss där. När de bytte plats på matchen så flyttade vi bara med oss vårt hus. 🤣

Förhoppningsvis kommer väl sommaren att vara härligare än att vi ska behöva sitta i ett plasttält undangömt från kyla och regn. Men jag tänker att detta kanske är ett alternativ på midsommarafton? Bara köpa ett varsitt till gästerna så kan man sitta i ett sånt här tält med ett litet bord och äta midsommarmaten. 😂

Nu till lite sommarkläder!

Nej men jag bara ÄLSKAR den här klänningen. Materialet är perfekt och den lilla draperingen över magen är en sååå fin detalj. Finns HÄR.

Beställde dessa vita byxor på ren chansning. Har haft lite svårt för det där vida men tänkte att jag testar. Men gissa hur glatt överraskad jag blev. Finns HÄR.

Toppen har jag köpt på Plain Vanilla, finns HÄR. Måste köpa den i alla färger, världens härligaste sommarblus känner jag.

Hepp, det var lite om allt. Dags att byta om och sen dra mot padelbanan.

Vi hörs sen!

Kram Nina

41
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
2 years ago

Nej men snälla vad mysigt med tältet 😍 Det ska jag införskaffa till sonens fotbollsmatcher!

Lena
Lena
2 years ago

Så smart med tältet! Vilket har ni beställt nu? Måste oxå införskaffa liknande pronto!😍

Nästa inlägg

Dålig chef och tips!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x