Skönhetstips

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Goddagens vänner!

Jag har just fyllt upp mitt skönhets och franslager. Haha…. Ja det blir lätt ett franslager när det är en hel del fransar som ska köpas. Som tur är så håller de ju för flera flera gånger så kasta för tusan inte dina lösfransar när du använt dem en gång. Pilla bort limmet bara så är de som nya. Ibland tvättar jag dem även i lite tvål och ljummet vatten, sen får de torka på en handduk.

Här är månadens ranson. Haha, verkar inte klokt. Men eftersom jag använder lösfransar nästan dagligen så blir de en hel del av den varan.

Längst fram här har ni mina ”vardagsfransar”, finns HÄR. De finns i en ännu kortare variant som är ännu mer naturlig också, HÄR hittar du dom. De kortare är för dig som är väldigt ovan med fransar och kanske bara vill att du ska få lite mer markerad fransrad. Lätta att sätta dit och sitter jättebra!

Kom ihåg att du ska ha bra lim, de som följer med i förpackningarna kan du typ kasta. Ja om du vill att fransarna ska sitta alltså. Detta lim från Duo har jag ALLTID, finns HÄR. Det är även för oss som bär kontaktlinser och som har känsliga ögon. Jag har ju berättat tidigare om mina känsliga ögon.

Älskar fransarna från Ardell Naked Lashes, de är riktigt tunna (då menar jag den där randen där alla fransar sitter fast, ju tjockare den är desto svårare är det att sätta på fransarna, kan vara bra att tänka på). Dessa är superenkla att sätta på, och sååå fina! 424 är lite kortare, dom hittar du HÄR. 422 är lite längre och busigare, tänk middag, helg, fest, extra snygg på vardagen. Dom hittar du HÄR (25% rea just nu).

Eylure är också favoriter! De är lite mer festliga men också tunnare som är lätta att sätta på!

Den som heter Smokey Eye (30% rabatt nu!) här ovan hade jag t ex när vi hade dejtnight sist. Tog en bild precis innan jag skulle tvätta av sminket.

Nej men hörni! Alltså detta behöver vi verkligen prata om. Det här med fön. Alltså jag har inte tänkt så mycket på det här med fön mer än att den ska torka håret åt den.

Men alltså, hur har jag verkligen inte fattat nånting alls? Alltså, fönar numera är ju som ett stylingverktyg samtidigt. Jo men låt mig berätta. Jag bestämde mig i alla fall för att köpa ny fön, min gamla fick jag av Tony i julklapp för 127 år sen. Haha, jo men på riktigt, den har säkerligen 15 år på nacken. Den finns inte ens att få tag på längre, det enda som var coolt med den var att man kunde trycka på en knapp så åkte sladden in.

Men så bestämde jag för en ny fön, tänkte faktiskt på varför jag inte köpt en ny tidigare. Haha… Kollade lite bäst i test och sånt och bestämde mig ganska så snabbt för den här.

Den har fått flera bäst i test, är inte hutlöst dyr (som en del verkligen är). Sen finns det ju finesser nu alltså. Har du en riktigt bra fön så behöver du typ inte platta håret (du som kör rakt hår). Denna har en Opti-heat teknik i fönen som gör att värmen fördelas på ett smart sätt och ger ett långvarigt resultat. Den är dessutom utrustad med jonisering som gör att håret blir noll frizzigt och gör håret glansigt. Jag tänkte att detta ju säkert är lite överdrivet…. Men alltså, nej nej nej! Detta är det bästa jag testat. HÄR hittar du den.

På vår dejtnight hade jag bara fönat håret med min rullborste (<klickbar länk). Då fönar och borstar jag det liksom lite inåt i topparna. Det höll hela dagen och hela kvällen. Jag bara borstade igenom det innan vi gick på middagen på kvällen. Jag är verkligen blown away (fyndigt va?) 😇😅. Nej men riktigt riktigt bra är den och jag är svinnöjd. Bara tiden det tar att torka håret efter tvätt har ju minskat med 2/3. Helt sjukt! Varför har jag stått och brummat med en kass fön i 100 år undrar man ju nu. 😅

Hepp, gotta go! Vi hörs senare.

Kram Nina

33
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sylvia
Sylvia
2 years ago

Hej ! Har för mig att du gjorde en film på hur man sätter på lösögonfransarna. Men vet inte om det var på Instagram eller här. Kan du inte göra om det ? Har köpt fransar men kan inte sätta på dom.

Img 4469.jpg

Nästa inlägg

10 perfekta rätter för matlådan

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x