ANNONS

Promenader och tips för len hud

/

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Halloj!

Ja jag har ju tagit tag i promenaderna igen och utmaningen jag drog igång på Instagram är i full gång. Dag 18 idag. Vi ska gå minst 20 min per dag i 30 dagar. Hittills har det funkat fint, har sett till att jag gått 20 min i vanliga kläder t ex när jag varit på möten i Sthlm och sånt, och när jag känt att jag inte hunnit den ”riktiga” promenaden. Det går att få in det om man anstränger sig lite.

Häromdagen var jag så jädrans duktig så jag körde ett litet styrkepass på altanen också. Men nu längtar jag faktiskt till att värmen kommer. Igår var det mössa och vantar på morgonpromenaden. Huuu…..

Nu ska jag hoppa in i duschen här, är så glad att jag äntligen har dessa härligheter hemma igen. De brukar ha en viss belägenhet att alltid vara slutsålda men nuså har jag fyllt på. Har tipsat förr men många frågar efter vad det var jag tipsade om så här kommer det igen.

Jag letade länge efter en naturlig, uppstramande kroppslotion som verkligen funkar. Har provat många på marknaden men antingen så har de känts kladdiga på kroppen (mitt värsta) eller så har de inte hållit vad de lovat.

Men så läste jag om dessa två, de har båda uppstramande effekt och verkar på olika lager i huden. Oljan har läkande effekt med antioxidanter och du kan även använda den på torra slemhinnor om du har besvär med det (t ex i fiffi). Den går fint in i huden och gör så du blir bebislen.

Jag har ALDRIG varit så len i huden som jag är nu. Kan inte minnas att jag var det ens som ung. Så efter dusch har jag först på Royal body oil (oljesprayen). Den doftar spa!

Direkt efter så smörjer jag med Royal Body Cream, den bygger upp hudbarriären och har en härlig uppstramande effekt. Doften är spa och så lämnar den huden sååå len. Tony pratar ofta om hur len hud jag har, så den funkar tipptopp kan jag lova. Jag är supernöjd med de här produkterna och jag kan verkligen rekommendera den till er som känner att huden börjar kännas lite trött och småslapp.

Nehej! Dags att ta tag i dagen här, vi hörs lite senare.

Kram Nina

4
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00