Eurovision och plockkväll

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cervera & KitchenTime.

Godmorgon vänner!

Vaknade tidigt idag, tror att jag somnade typ 22.30, mitt i Eurovision. Såg att Ukraina tog hem hela patrasket och att Sverige kom 4:a. Bra jobbat Cornelia.

Jag dukade upp lite plock åt oss tills Tony & Milo kom hem från padeln. Jag frågade er vad ni skulle äta på Instagram och det var en hel del av er som skulle äta plock så då blev vi också sugna. Jag ÄLSKAR plock, det är så galet gott och mysigt att sitta länge och bara njuta av massa gott. Älskar när man får duka upp på serveringsbrädor såhär. HÄR hittade jag ett 3-pack med serveringsbrädor till riktigt bra pris.

Älskar våra BOSKA ostknivar (<klickbar länk). Ska köpa ett gäng till nu, såg att det fanns i svart också, så snyggt ju!

Vinglasen hittar du HÄR, Chefs Sommelier heter märket och dom har sååå mycket fint. Detta är våra favoritglas, dom brukar vi dricka allt ur. Supergott med massor av is och Cola Zero också, eller en god drink.

Har du sett dessa vinglas i plast (<klickbar länk) då? Så snygga för att vara plast ju, såg att det var riktigt bra pris på dem nu också. Perfekt i sommar, både för drinkar, rose, vin och bubbel ju.

Dessa vinglas i plast (<klickbar länk) var ju aaaaassnygga! Håller i en hel evighet då de ju i stort sett är okrossbara. Funkar i diskmaskinen också.

Avslutar med att tipsa dig om ett riktigt gott vin. Det kostar 209 kr, och så värt pengarna. Det är vårt ”fin-rödpang” som vi dricker när vi gör en god köttbit eller njuter av plock. Barolo Enzo Bartoli 2017.

Hepp, dags att komma igång med dagen här. Milo har fotbollsmatch idag igen, han hade det igår också. Säsongen är igång på allvar. Ska dock hinna med lite saker här hemma innan det är dags för fotboll. Hoppas ni får en fin Söndag så hörs vi sen igen. Har en veckomatsedel och lite annat kul på gång på bloggen idag.

Kram Nina

24
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Siv
Siv
2 years ago

Du måste åka ut till Lådö och besöka nya
Camping Varuhuset om ni inte varit där, så mkt fint.

Nästa inlägg

Sthlm Brunch Club

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x