MÅNDAGSLISTAN

Innehåller annonslänk genom reklam för Cervera

Godmorgon Måndag!

Känns riktigt segt idag, det var fullmåne inatt och jag har bitit ihop mina tänder som aldrig förr i sömnen. Har så ont i mina käkar idag. Jag gör det vissa nätter och har märkt att fullmånenätter är såna. Dessutom vaknade jag alldeles för tidigt för Milo har också stökat inatt. Jaja, det var en sån natt. Nu skiner dock solen ute och jag ska dricka min Sellerijuice och sen ge mig ut på promenad innan dagen kör igång på allvar.

Tänkte kicka igång denna vecka med en MÅNDAGSLISTA:

1) Vad ser du fram emot den här veckan?

SVAR: Den här veckan börjar vårt seriespel i padel igen, så det ser jag fram emot. Det är MIX-serien som är igång. Då spelar jag med Tony. Ovan bilder från vår Padel-AW vi hade. Först padel, sen ett glas och lite middag med tjejerna! Supermysigt! 💕

2) Ska du laga någon härlig mat den här veckan?

SVAR: Dessa är mina ”hämta inspiration på mat” tidningar. Sparar dom alltid och hittar alltid något gott att laga. Den här veckan har jag massor som jag vill hinna göra, får se om jag hinner dock. Vill göra den ugnsrostade kycklingen och också Hallonparfaiten som du ser på bilden.

3) Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan.

SVAR: Jag har länge pratat om att jag skulle vilja ha massage eller gå på någon form av meditation. Kanske skulle jag ta tag i det denna veckan, boka en tid för massage åtminstone. Men, det är något som jag tycker är så obehagligt med att bli masserad av en främmande människa. Alltså förstå mig rätt, det är skönt men steget till att boka tiden och sen bli masserad sitter så hårt inne. När jag var utbränd för många herrans år sedan så gick jag på massage som blev för överväldigande för mig. Så, efter det har jag inte vågat gå….. 😞

4) Har du något tips för veckan?

SVAR: Ja men jaaaa, att jag har! Alltså nu när grillsäsongen börjar komma igång så måste man ju bara köpa denna grill/bras/pizzaugn/kamintändare. Man slipper smaken av tändvätska och får igång grillen på 60 sekunder. Den har dessutom en kylanordning som kyler ned den snabbt efter användning. Måste ha! Finns HÄR!

5) Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

SVAR: Lugn & struktur! Det måste bli 2 ord. Jag känner att jag måste strukturera upp mitt arbete bättre för nu har jag så många projekt igång samtidigt, när det blir så så får jag oftast ett vitt varr av måsten i mitt huvud. Sen ska jag samtidigt försöka hålla mig lugn och inte stressa upp mig…. Så struktur och lugn får det lov att bli. Ska unna mig skönt dopp i bubbelpoolen och också försöka meditera och köra lite rökelser på morgonen. Den starten på dagen är magisk!

6) Vad gjorde du igår kväll?

SVAR: Satt i soffan med min minsting. Försökte ta en bild på oss, efter 47 grimaser lyckades jag fånga honom på en normal bild. 🤍

7) En bild som symboliserar denna dag.

SVAR: Idag ska vi till Stockholm på jobb. Hoppas hinna med en lunch på något bra ställe. Här åt vi lunch på Strandvägen 1. God mat där för dig som inte testat.

8) Vad åt du till frukost?

SVAR: Jag har faktiskt inte ätit ännu men när jag väl äter kommer det bli detta! Min supercraving just nu är att hacka på lite saltade cashewnötter.

9) När vaknade du i morse?

SVAR: Vill man verkligen ens berätta det? kl 04….. haha! Ja men det var fullmåne och ihopbitna käkar så det blev lite för tidigt. Gissar att jag kommer sova gott i bilen på väg till Sthlm idag. 

10) Hur ser du oftast ut till vardags?

SVAR: Jeans, någon topp, sneakers och kavaj/skinnjacka/blazer över. Det är så jag trivs bäst till vardags.

Ha nu en fin start på veckan så hörs vi sen!

Kram Nina

39
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
2 years ago

Vart är den fina Cerisa klänningen ifrån?

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
2 years ago

Köpt på H&M. 💕

Img 4909.jpg

Nästa inlägg

Japanska Tacos

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x