Sköna dagar vi fick

Innehåller annonslänk för Cellbes

Klänning HÄR, finns i fler färger.

Hej finisar!

Ja vi fick ju några dagar med härligt väder, jag passade på att sitta på uteplatsen och jobba, sprang in lite då och då och fixade med saker, mest försökte jag hålla mig ute. Får man en enda dag med härligt väder så försöker jag verkligen njuta av det allt jag kan. Det har ju blivit sämre igen, snark….det har regnat som tusan och molnen ligger som ett tungt grått täcke över oss. Det var väldigt vad det tar tid för den här sommaren att komma igång? Kalla nordanvindar som isar hela kroppen, så less på nordanvindar nu faktiskt. 🙈

Har haft en väldigt gosig och efterhängsen katt på mig dessa dagar. Hon blir bara mer och mer fäst vid mig. Där jag är, ja där är hon. Springer jag bara upp för att kissa på övervåningen, nog fasen är hon där bredvid mig på 2 röda. Hon börjar bli riktigt vresig mot Milo också, så fort han är i närheten av mig så markerar hon direkt att jag är hennes ägodel. Det har gått så långt så hon faktiskt gärna river till på honom också. Hur får man bort sånt beteende? Det är ju inte så trevligt direkt…. 🥹

Jag hann minsann lufta lite klackar under värmedagarna minsann! Så längesen det kändes som man kunde ha bara fötter i skorna. Dessa kallar jag mina 1000 meters klackar. Ja alltså jag har allt från ”200 stegs” klackar till 1000 meters klackar. Hörs säkert på namnet men vissa går man så långt som 1000 meter i, sen finns det dom man går 200 steg i innan fötterna ber om nåd och gör så livet blir ett hel****. Galna i-landsproblem men aj så satans ont det kan göra alltså!

Annat är det med ”gå i en hel evighet” skorna. Dessa sneakers (<klickbar länk) tipsade jag om tidigare men WOW så sköna dom är alltså. Så galet sköna, har någon form av små sköna prickar i skorna som gör dem extra komfortabla. Finns en hälkudde i bak också. Nej men jag är så nöjd. Dom finns i vitt (<klickbar länk) också, måste beställa dom också.

Under en av dessa soliga dagar var jag ute och gick med mina föräldrar, så mysigt i solskenet. Tony tog en joggingtur under tiden och kom ifatt oss på slutet. Åh vad jag värdesätter dom där två människorna som satte mig på jorden. ❤️ Mer än någonsin faktiskt. När någon nära rycks ifrån en så blir man så otroligt påmind om hur skört det här livet är, rätt som det är så rycks någon ifrån en. Vi som familj har umgåtts så tajt sen det hände, vi behöver varandras närhet och stöd nu.

Apropå föräldrar, mamma har blivit så sugen att gå på samma salong som jag går till. Jag har talat så gott om det så nu ville hon också dit. Jag vet exakt hur mycket hon njöt just på denna bilden, det bästa hon vet är när någon håller på i hennes hår nämligen. 🥰❤️ Så igår blev hon ompysslad med uppfräschning av hennes gråa hårfärg och en klippning. Efter det så bjöd jag henne på lunch. En mysig mamma-dotter idag i storstan blev det.

Min fina mamma med ny frilla och allt. ❤️ Mamma behöver lite extra kärlek just nu, det är jobbigt att förlora sin syster och en av hennes bästa vänner. Tänkte att jag skulle uppmuntra henne lite. Alltså hon är ok och så, hon har accepterat läget osv men det är en oerhörd sorg man ska ta sig fram i. Mamma älskade i alla fall maten. Vi åt detta till förrätt, och poscherad torsk till varmrätt. Hon sa att det var bland det godaste hon ätit. Min lilla mamma, nu ska vi åka till restaurangen hela patrasket så pappa också får smaka på deras goda mat.

Vi hann med lite shopping också mamma & jag. Kan visa sen. Det blev så mysig dag, mamma var så tacksam och glad att få komma ut och göra lite mysiga saker. Det behövs nu. På fredag har vi begravning, det blir en oerhört tuff dag för oss alla, samtidigt ska det bli skönt att få säga hejdå. ❤️

Nu ska jag steka pannkakor till familjen. Vi hörs snart igen.

Kram Nina

49
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
2 years ago

Hej, testa att låta Milo ge kissen lite godsaker som hon gillar, då kanske hon mjuknar:)

Helene Nilsson
Helene Nilsson
2 years ago

Hej
Gjorde dina choklad kubb, attans så goda. Kan man göra dessa glutenfria? Tänker som efterrätt god vanilglass, choklad kubb o varm kolasås. Vill bjuda detta på en väninnan med familj men hon behöver kubben glutenfri.💖

niiinis
niiinis
Reply to  Helene Nilsson
2 years ago

Byt ut mjölet mot glutenfri mjölmix bara.

MosterM
MosterM
2 years ago

Myskatt ❤️. Det är inte så mycket mer att göra än att Milo bör var den som ger mat och godis till henne….. ingen ide att bli arg och ”skälla” på katten, tyvärr. Kör positiv förstärkning från Milo till kattis…och som vanligt håll ut och var konsekvent, ALL mat och godis från Milo, aldrig du……

niiinis
niiinis
Reply to  MosterM
2 years ago

Ja vi har faktiskt börjat med det, hoppas det hjälper. 🙏🏻

Nästa inlägg

Vitlöksfrästa räkor

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x