Utemys och fotfix

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Heeej!

Hörni, vilken dag vi fick idag. En bonusdagar med fint väder som vi inte alls hade räknat med. Så glad för det.

Har ni klurat något på Morsdag ännu? Hos oss firas allt sånt, jag älskar och fira och tar varje anledning till firande på största allvar. Man behöver givetvis inte köpa presenter jämt, jag personligen älskar att bli firad med eller utan presenter. Sen om det halkar med en present, ja jag blir ju inte ledsen, presenter är alltid välkommet, sticker inte under stol med det. Haha…. 😂 Jag är dessutom väldigt tacksam att köpa presenter åt. Jag blir alltid djupt berörd över att någon tänkt speciellt på mig och kommer med en gåva. Tagit av sin dyrbara tid och sina pengar och liksom ansträngt sig för en present till mig. Så jäkla fint ju. 😭❤️ Spelar ingen roll vad det är, alltid djupt berörd.

Vi har tillbringat den största delen av dagen utomhus idag. Så skönt att bara hänga ute och njuta av lite värme. Lite kallt i skuggan men ändå helt ok.

Ingen av oss orkade ens tänka tanken att laga mat idag så det blev till att beställa Foodora åt oss. Köpte en glutenfri pizza och firade söndagen med, orkade bara halva så det får bli kvällsmaten också. Skitgod! Juventus hette den med mozzarella, pesto, basilika, parmesan och pinjenötter.

Tony och jag hade en ”fixa fötterna” dag idag. Använder en elektrisk fotfil från Scholl (på REA nu), som jag tycker är supergrym! Tänkte göra ett fotbad ikväll och sätta om nagellacket. Älskar den här blå färgen just nu, Aruba Blue (REA nu) heter den och är så härlig i färgen. Sitter superbra också, det som lossnat nu är det som Tony brukar sitta och pilla med på kvällarna. 😀

Apropå det, kolla min Instastory. Vi försökte vara lite roliga där just när det kommer till det här filandet. Haha!

Hörni! Har ni klurar något på morsdag då? Dessa armband (<klickbar länk) klurade jag på att beställa i morsdagspresent till mig själv. 😀 Så snygga och flera av dem nu till 30% rabatt!

Jag som trodde att jag redan hade den absolut bästa ögonkrämen man kan ha blev alldeles vild när jag läste om den här! Ett dubbelserum till ögonen som till 96% består av helt naturliga ingredienser (me love) och fått ”Bäst i test” av Amelia. Slätar ut rynkor, minskar svullnad och mörka ringar. Måste ha! Finns HÄR (15% rabatt just nu).

Senast i min beställning låg det ett helt gäng med lösögonfransar också, som vanligt säger jag för det beställer jag en gång per månad. Går att använda flera ggr men det är en hel del dagar på en månad och jag använder dem nästan dagligen. Mina vardagsfavoriter heter Ardell Natural. Dom som heter Eylure Smokey Eye har faktiskt seglat upp på min topplista. Lite mer trycka i dem så de passar på middagen eller festen. Eylure Fluttery Light är också toppen, lite mer vardagsfrans skulle jag säga och snorbilliga just nu. Många fransar på jätte-REA nu så passa på om du behöver fylla på.

Här ska det fortsätta mysas ute. Sitta i solen och så ska det spelas lite boll här också. Köpte lite ”sommarleksaker” på butiken Normal. Kul ju.

Hörs sen igen!

Kram Nina

48
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 5770.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x