Pizzaugn och snart sommarlov

Innehåller annonlsänk genom reklam för Bagaren & Kocken

Gokväll vänner!

Kristiflygare kom och tog oss höll jag på och säga, så skönt med lite röda dagar mitt i veckan känner jag. Skolan har dessutom klämdag imorgon Fredag så det känns som en skön bonus med ett par lediga dagar. Vi längtar till sommarlov hela högen här. Även om både jag och Tony jobbar så blir allt enklare, inga läxor som man behöver bråka om, inga trötta sura barn på morgonen, vi kan starta vår dag lite mer i lugn och ro. Det längtar vi efter allihopa. 🥰

Vad har vi pysslat med då? Ja Milo stannade hemma från skolan i Måndags, att sova när de kom hem från akuten var i stort sett en omöjlighet. Han pladdra och pladdra och var så speedad på adrenalin så vi fick helt enkelt låta honom komma till ro innan det ens var någon idé att sova. Det var lite svårt att veta hur man skulle använda benet med, det var obehagligt att böja det så måndagen fick bli en vilodag. Svärisarna kom förbi på en fika på dagen för o kolla till honom. ❤️

Jag fikade på denna nyttiga Äppelpaj. Tips tips, så himla god verkligen. Glutenfri och helt utan raffinerat socker.

Här satt vi och jobbade på Waynes i väntan på ett möte. Jag har precis skrivit på ett ambassadörsskap som ska bli superkul att berätta om. Min ena frans hade dock lossnat från halva ögonlocket så jag såg nog rätt rolig ut mötet igenom. 😅

Upptäckte denna vackra rabatt utanför Waynes. Så många vackra blommor, inte klokt! Där fanns också både rosmarin och oregano.

Vi var också på premiären av Top Gun Maverick. Nej men alltså, seeee den! Bästa filmen ever. Den hade allt! Glädje, humor, sorg och en galen spänning. En av de bästa filmerna jag sett typ…. Så gud, se den på bio om du kan. 🥰

Igår kväll njöt vi av ugnsbakad pizza! Alltså vi är så galet nöjda med vår pizzaugn. Bästa ever. Den gör så fantastiskt goda pizzor. Kommer upp i drygt 450 grader på en kvart, gör pizzor på bara några minuter och de blir så som sagt var helt fantastiska. I vanliga fall gör jag egen pizzadeg, men orkar man inte så kan man köpa denna från Pop Bakery, det blir kanongoda pizzor med den också. Själv köpte jag en glutenfri botten och är faktiskt förvånad över hur god den blev med ett par minuter i pizzaugnen. HÄR hittar ni den pizzaugnen som vi har. Går att elda med ved, kol eller pellets. Finns också en del till den så du kan använda gasol också. Suuuupernöjda är vi!

Nu ligger jag i sängen här och ska strax slå på en serie, ville bara kika in och säga hej. Imorgon berättar jag mer om vad vi gjort idag.

Natti natti!

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

FROSÉ – Gott läskande drinktips

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x