Det bÀsta för ditt hÄr

Hej min vÀn!

Har sĂ„ mycket att berĂ€tta för dig men först mĂ„ste jag ju ge er ett fantastiskt erbjudande med rabattkod pĂ„ bĂ€sta hĂ„rvĂ„rden. (RABATTKOD: nina20) Ja ni vet ju att jag samarbetar med Under Your skin och har tvĂ€ttat hĂ„ret helt och hĂ„llet med deras produkter nu i flera mĂ„nader. Jag minns Ă€n idag nĂ€r jag i November 2021 testade detta kit till schampo och balsam för första gĂ„ngen. Jag var sĂ„ skeptisk och tĂ€nkte att ja ja, vi fĂ„r se om de hĂ„ller vad de lovar egentligen? Det första jag reagerade pĂ„ var att hĂ„ret blev sĂ„ rent. Mitt hĂ„r kĂ€ndes verkligen sĂ„ sjukt rent, som att jag hade kört igenom den effektivaste biltvĂ€tten som finns. Det var min allra första reaktion pĂ„ produkterna. Wooooow vad rent det kĂ€ndes. Jag hade lĂ€nge irriterats över att de flesta schampo och balsam lĂ€mnade en nĂ€stan ”klibbig” yta pĂ„ hĂ„ret. SĂ„dĂ€r sĂ„ det nĂ€stan var svĂ„rt att borsta igenom det, jag vet inte om ni förstĂ„r vad jag menar men det var kĂ€nslan av nĂ€stan skitigt hĂ„r fast det var rent. PlattĂ„ngen liksom fastnade lite nĂ€r man försökte dra igenom den i hĂ„ret, vĂ€rsta kĂ€nslan. Huuu
.

Men med detta schampo sÄ kÀndes det som man tvÀttade bort all belÀggning som nÄgonsin funnits pÄ hÄrstrÄna, och det pÄ en enda omgÄng tvÀtt. Första gÄngerna sÄ tvÀttar man hÄret tvÄ ggr pÄ raken. Detta för att man ska fÄ ur all gammal belÀggning som ligger pÄ hÄret. Den allra största vinsten var nog ocksÄ att jag behövde tvÀtta hÄret mindre och mindre innan det kÀndes smutsigt. Helt galet men jag klarade lÀtt en gÄng i veckan och halverade anvÀndning av torrschampo. Börjar du med detox serien sÄ kan det ta upp till sex veckor innan du liksom nÄr balans och kÀnner att hÄret Àr rent lÀngre och lÀngre. För mig tog det ca 2 veckor nÀr jag mÀrkte första skillnaden.

HELA DETOX KITET (<klickbar lÀnk) // DETOX SCHAMPO (<klickbar lÀnk) // DETOX BALSAM (<klickbar lÀnk)

Jag körde med detox kitet första mĂ„naderna. Detox-kit rensar ut hĂ„ret pĂ„ ”skit” kan man sĂ€ga. Precis som jag förklarade hĂ€r ovan. Dessa produkter Ă€r frĂ€mst framtaget för irriterad fet hĂ„rbotten men funkar pĂ„ alla hĂ„rtyper, det Ă€r jag ett levande exempel pĂ„! Jag Ă€r nĂ€mligen torr och kan fĂ„ nĂ€stan mjĂ€lliknande smĂ„ flagor i hĂ„ret. LĂ„ter jag balsamet ligga och gojsa i hĂ„rbotten lĂ€nge sĂ„ finns det inga tendenser till det.

I dessa produkter finns stamcells extrakt frĂ„n tistel och yuzu som ger dessa produkter en detoxande behandling. Detox serien Ă€r framtagen för att rengöra hĂ„ret frĂ„n grunden och Ă„terstĂ€lla fuktbalansen i hĂ„rbotten sĂ„ du slipper tvĂ€tta hĂ„ret sĂ„ ofta. Alla Under your skins produkter Ă€r bĂ„de ekologiska och helt fria frĂ„n gifter och tillsatser, helt naturliga dessutom. ÄLSK! đŸ€

HELA HAIR GROWTH SERIEN (<klickbar lÀnk) // HAIR GROWTH SCHAMPO (<klickbar lÀnk) // HAIR GROWTH BALSAM (<klickbar lÀnk) // HAIR GROWTH SERUM (<klickbar lÀnk)

Detta Ă€r Hair Growth serien. Den skiljer sig helt frĂ„n Detox serien. Denna serien Ă€r nĂ€mligen helt och hĂ„llet framtagen för att stoppa hĂ„ravfall och stimulera hĂ„rvĂ€xt. Capilia Longa som Ă€r extraktet i dessa produkter Ă€r vetenskapligt bevisat att förhindra hĂ„ravfall och stimulera hĂ„rvĂ€xt och tjockhet pĂ„ hĂ„ret. Jag tĂ€nker att detta kit Ă€ven Ă€r tĂ€nkt till din manliga partner som kanske börjar tappa hĂ„ret i vikarna eller mitt pĂ„ hjĂ€ssan. Jag har kört detta ett tag nu och kan sĂ€ga att jag tror att det typ nĂ€stan knakar i min hĂ„rbotten just nu. Jag har massor med smĂ„ hĂ„rstrĂ„n som kommer upp hĂ€r och dĂ€r, frĂ€mst i mina ”vikar” faktiskt. Tony har fĂ„tt sitt första kit sĂ„ nu ska han ocksĂ„ köra det. Serumet, som ska anvĂ€ndas tillsammans med Hair Growth Schampo & Balsam Ă€r sĂ„ otroligt kraftfullt. Serumet droppar man pĂ„ bĂ„de morgon och kvĂ€ll. Jag droppar det i hela hĂ„rbotten och sĂ„ masserar jag lĂ€tt efterĂ„t. Snabbt fixat.

Glöm nu för tusan inte att anvÀnda min rabatt nina20 sÄ fÄr du 20% rabatt pÄ ett helt köp!

Kan verkligen rekommendera dig att kika lite extra pÄ följande produkter ocksÄ:

HANDKRÄM (<klickbar lĂ€nk)

MÄste bara passa pÄ att tipsa om deras handkrÀm ocksÄ. Ligger alltid pÄ nattygsbordet och smörjes pÄ varje kvÀll. Inte ett enda fnasande av nagelband och hÀnder denna vinter, sÄ av mig fÄr det 10.000 poÀng. Kommer fortsÀtta för alltid, fÄr nÀmligen kÀnslan av att jag fÄr mindre rynkor pÄ hÀnderna ocksÄ.

HANDKIT (<klickbar lÀnk)

LÀs gÀrna recensionerna av detta kit. HÀr har du handsprit (en stor för hemmabruk och en liten till vÀskan), handtvÄl (snygg pumpflaska snyggt att ha framme) och den fantastiska handkrÀmen i ett enda kit. Allt Àr crueltyfree och ekologisk. Detta kit flyttar snart hem till mig.

BABYWASH (<klickbar lÀnk)

Nu sĂ„g jag att de ocksĂ„ börjat med babyprodukter. Åh, har du en baby i din nĂ€rhet sĂ„ kan jag verkligen gĂ„ i god för att detta kommer vara hur tryggt och bra som helst för din babys hud. ïżŒ

KOM IHÅG RABATTKOD: nina20 sĂ„ fĂ„r du 20% rabatt pĂ„ ditt köp. HÄR hittar du till Under Your skins sida!

Kram Nina

19
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
1 year ago

Hur funkar produkterna med Hairtalk?

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
1 year ago

Tipp topp! Har ju hairtalk sjĂ€lv. đŸ„°

Terese
Terese
1 year ago

AnvÀnde du detox först ett tag. Och sedan den andra dÀr hÄret vÀxte?

niiinis
niiinis
Reply to  Terese
1 year ago

Ja precis, jag har ju samarbetat med Under Your skin i flera mÄnader nu och ville gÀrna prova bÄda kiten för att kunna ge ett eget utlÄtande. Optimalt Àr ju att fortsÀtta med ett av kiten.

Img 6207.jpg

NÀsta inlÀgg

HĂ€r hamnade jag!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x