Det bästa för ditt hår

Hej min vän! Har så mycket att berätta för dig men först måste jag ju ge er ett fantastiskt erbjudande med rabattkod på bästa hårvården. (RABATTKOD: nina20) Ja ni vet ju att jag samarbetar med Under Your skin och har tvättat håret helt och hållet med deras produkter nu i flera månader. Jag minns än idag när jag i November 2021 testade detta kit till schampo och balsam för första gången. Jag var så skeptisk och tänkte att ja ja, vi får se om de håller vad de lovar egentligen? Det första jag reagerade på var att håret blev så rent. Mitt hår kändes verkligen så sjukt rent, som att jag hade kört igenom den effektivaste biltvätten som finns. Det var min allra första reaktion på produkterna. Wooooow vad rent det kändes. Jag hade länge irriterats över att de flesta schampo och balsam lämnade en nästan ”klibbig” yta på håret. Sådär så det nästan var svårt att borsta igenom det, jag vet inte om ni förstår vad jag menar men det var känslan av nästan skitigt hår fast det var rent. Plattången liksom fastnade lite när man försökte dra igenom den i håret, värsta känslan. Huuu…. Men med detta schampo så kändes det som man tvättade bort all beläggning som någonsin funnits på hårstråna, och det på en enda omgång tvätt. Första gångerna så tvättar man håret två ggr på raken. Detta för att man ska få ur all gammal beläggning som ligger på håret. Den allra största vinsten var nog också att jag behövde tvätta håret mindre och mindre innan det kändes smutsigt. Helt galet men jag klarade lätt en gång i veckan och halverade användning av torrschampo. Börjar du med detox serien så kan det ta upp till sex veckor innan du liksom når balans och känner att håret är rent längre och längre. För mig tog det ca 2 veckor när jag märkte första skillnaden.
HELA DETOX KITET (<klickbar länk) // DETOX SCHAMPO (<klickbar länk) // DETOX BALSAM (<klickbar länk) Jag körde med detox kitet första månaderna. Detox-kit rensar ut håret på ”skit” kan man säga. Precis som jag förklarade här ovan. Dessa produkter är främst framtaget för irriterad fet hårbotten men funkar på alla hårtyper, det är jag ett levande exempel på! Jag är nämligen torr och kan få nästan mjälliknande små flagor i håret. Låter jag balsamet ligga och gojsa i hårbotten länge så finns det inga tendenser till det. I dessa produkter finns stamcells extrakt från tistel och yuzu som ger dessa produkter en detoxande behandling. Detox serien är framtagen för att rengöra håret från grunden och återställa fuktbalansen i hårbotten så du slipper tvätta håret så ofta. Alla Under your skins produkter är både ekologiska och helt fria från gifter och tillsatser, helt naturliga dessutom. ÄLSK! 🤍
HELA HAIR GROWTH SERIEN (<klickbar länk) // HAIR GROWTH SCHAMPO (<klickbar länk) // HAIR GROWTH BALSAM (<klickbar länk) // HAIR GROWTH SERUM (<klickbar länk) Detta är Hair Growth serien. Den skiljer sig helt från Detox serien. Denna serien är nämligen helt och hållet framtagen för att stoppa håravfall och stimulera hårväxt. Capilia Longa som är extraktet i dessa produkter är vetenskapligt bevisat att förhindra håravfall och stimulera hårväxt och tjockhet på håret. Jag tänker att detta kit även är tänkt till din manliga partner som kanske börjar tappa håret i vikarna eller mitt på hjässan. Jag har kört detta ett tag nu och kan säga att jag tror att det typ nästan knakar i min hårbotten just nu. Jag har massor med små hårstrån som kommer upp här och där, främst i mina ”vikar” faktiskt. Tony har fått sitt första kit så nu ska han också köra det. Serumet, som ska användas tillsammans med Hair Growth Schampo & Balsam är så otroligt kraftfullt. Serumet droppar man på både morgon och kväll. Jag droppar det i hela hårbotten och så masserar jag lätt efteråt. Snabbt fixat. Glöm nu för tusan inte att använda min rabatt nina20 så får du 20% rabatt på ett helt köp! Kan verkligen rekommendera dig att kika lite extra på följande produkter också:
HANDKRÄM (<klickbar länk) Måste bara passa på att tipsa om deras handkräm också. Ligger alltid på nattygsbordet och smörjes på varje kväll. Inte ett enda fnasande av nagelband och händer denna vinter, så av mig får det 10.000 poäng. Kommer fortsätta för alltid, får nämligen känslan av att jag får mindre rynkor på händerna också.
HANDKIT (<klickbar länk) Läs gärna recensionerna av detta kit. Här har du handsprit (en stor för hemmabruk och en liten till väskan), handtvål (snygg pumpflaska snyggt att ha framme) och den fantastiska handkrämen i ett enda kit. Allt är crueltyfree och ekologisk. Detta kit flyttar snart hem till mig.
BABYWASH (<klickbar länk) Nu såg jag att de också börjat med babyprodukter. Åh, har du en baby i din närhet så kan jag verkligen gå i god för att detta kommer vara hur tryggt och bra som helst för din babys hud.  KOM IHÅG RABATTKOD: nina20 så får du 20% rabatt på ditt köp. HÄR hittar du till Under Your skins sida! Kram Nina
19
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
1 year ago

Hur funkar produkterna med Hairtalk?

niiinis
niiinis
Reply to  Marie
1 year ago

Tipp topp! Har ju hairtalk själv. 🥰

Terese
Terese
1 year ago

Använde du detox först ett tag. Och sedan den andra där håret växte?

niiinis
niiinis
Reply to  Terese
1 year ago

Ja precis, jag har ju samarbetat med Under Your skin i flera månader nu och ville gärna prova båda kiten för att kunna ge ett eget utlåtande. Optimalt är ju att fortsätta med ett av kiten.

Img 6207.jpg

Nästa inlägg

Här hamnade jag!

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x