Kör en detox för håret!

Ja här smörjer jag läpparna för glatta livet! Det är verkligen ett LIFEHACK av rang. När det är soligt väder så var rädd om läpparna. Jag har en viss benägenhet att få munsår så fort jag får lite för mycket sol på läpparna. Det eller så blir dom torra som fnöske. Inte kul att ha på läppglans eller läppstift på såna läppar. Mitt LIFEHACK är verkligen att använda läppbalsam frenetiskt på sommaren. Jag har på flera ggr per dag. Ni vet ju att jag har ett samarbete tillsammans med Under Your Skin sen långt tillbaka, jag är verkligen så nöjd med deras produkter. Lika bra att dra rabattkoden direkt, rabattkod Nina20 ger dig 20% rabatt på ett helt köp!

Kolla en av recensionerna på läppbalsamet! Kommer i 3-pack. Du hittar dom HÄR.

Tänkte jag skulle tipsa om Detox-kitet nu, på sommaren så torkar både håret och hårbotten ut av sol & bad. Det som då brukar hända är att talgproduktionen stiger och ger dig fett hår, låter egentligen helt ologiskt då man har torrt hår men det är så det funkar. Hårbotten blir alltså fet av att vara torr och det i sin tur ger fett hår. Det kommer DETOX-kitet att råda bot på.

DETOX-kitet (<klickbar länk) är alltså ett kit med ekologiskt, naturligt schampo & balsam. De jobbar tillsammans som en detox för håret, dessa produkter innehåller inga SLS och SLES som ofta torkar ut och irriterar hårbotten. Produkterna innehåller kraftfulla ingredienser från naturen, t ex grapefrukt extrakt och stamcells extrakt från mjölktistel.

Såhär fungerar det:

Börja med att massera in schampot ordentligt. Skölj sedan noga.

Massera sedan i balsamet, är du väldigt torr i hårbotten så massera gärna in det i hårbotten också. Låt verka 2-3 minuter. Skölj ur ordentligt.

Håret detoxas efter varje tvätt och blir mycket renare mellan tvättarna efter ca 2-4 veckor (kan också ta upp till 6 veckor). Jag föll pladask för detta schampo & balsam alltså. Bara hur rent håret kändes redan efter första tvätten, det var faktiskt otroligt. Jag rekommenderar av egen erfarenhet att tvätta det 2 ggr på raken första gångerna du använder det bara för att få bort alla beläggningar på håret. Håret blir sen både glansigt, lättborstat med en riktigt fin kvalitet.

Det mest fantastiska är att du slipper tvätta håret lika ofta redan efter någon vecka. Nu kan jag lätt ligga på en gång i veckan, och bara det räddar ju både hår & hårbottenkvaliteten direkt.

Kolla in denna recension:

Ja men jag kan inte annat än att hålla med. Passa på att beställa ditt kit idag nu, har du redan köpt tidigare så fyll på för tusan. Glöm då inte att använda rabattkod Nina20. HÄR hittar du till detox-kitet.

Kram Nina

30
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7807.jpg

Nästa inlägg

Läskande drycker

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x