Vår midsommar i bilder

Vilken midsommar! Vilka dagar! Alltså man kan knappt förstå hur bra det blev. Det var vi väl alla värda, så många år som regnet blött ned vackra blomkransar och nubben, så många år som den vackra midsommarklänningen fått gömmas under en tjock kofta, så många år som sillunch fått ätas inomhus. Därför var vi så värda detta!

Vi startade midsommarafton med att åka och storhandla. Svenska jordgubbar inhandlades såklart.

Sedan blev det båt ut till Bryggholmen, Mange (stora barnens pappa) har sina föräldrars sommarstuga där. Så där började vi med en brygglunch. Hur mysigt?

Fast vi började med att skåla i cider och äta jordgubbar. Så mysigt det var när solen gassade på oss där på bryggan.

Så idylliskt och fantastiskt. Aldrig har väl midsommarmaten smakar så gott.

Efter brygglunch gav vi oss av mot dansbanan. Där var det för första gången på 3 år midsommarfirande igen.

Vi satte oss på bryggan och lyssnade på sång och tittade på dans runt midsommarstången. Tony tog med en boxboll som vi hade väldigt roligt åt. En sån som man fäster runt huvudet. Blev också bad och hopp i från bryggan.

Sen bar det av hemåt för att fixa det sista innan våra gäster skulle anlända. Vi höll till på vår altan, käkade gott och bara umgicks. Inga lekar eller nåt blev det även om planen var den. Haha, jag vet inte vad som hände. Tror vi åt för länge helt enkelt.

En välkomstdrink som du ska få recept på senare. Så god, kan verkligen rekommendera. En perfekt till sommarens alla mysiga middagar.

Vi började med sillkransen som jag gav recept på igår. Den var magiskt god! Tips tips! Funkar fint under hela sommaren. Sedan grillade vi och åt min färskpotatissallad till med brynt smör dressing.

Till efterrätt blev det jordgubbstårta. Den ska du få recept på senare, en tårta man knappt kan sluta äta. Alldeles för god.

Det var vår midsommar det, igår var det midsommardagen och den blev precis lika najs. Men mer om det senare. K

Kram Nina

84
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7708.jpg

Nästa inlägg

Sillkrans

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x