Bokrelease

Hej älsklingar!

Det har varit haveri här på bloggen som legat hos dem som hostar vår portal, därför har det dröjt med inkägget.

Jag hade en ”återhämta-min-energi-dag” igår. Det har gått i ett nu i flera dagar, och då blir jag alltid urlakad till slut. Att ha lärt sig lite hur man fungerar som person har underlättat en hel del för mig. Förr, ja innan jag visste att jag var högkänslig, så körde jag ju bara på! Även när den här dagen kom så pressade jag på. Det medförde ju bara att jag blev ännu värre slutkörd mentalt och återhämtningen då blev ju lång, eller så blev jag sjuk typ. Så igår hade jag en lugn dag hemma, jobb såklart men jag fick pula hemmavid. Somna en stund på soffan på lunchen, bada bubbelkopp, ja men bara ta det lugnt och varligt liksom. Senare fick jag också mens så måendet igår var nog dubbelt upp av ”ta det lugnt och var snäll mot dig själv”.

I måndags var vi på en rolig grej, då hade nämligen vår vän Anki sin bokrelease. Vet inte om ni minns att vi åkte på den en hel månad för tidigt, haha…. I Måndags var det äntligen dags i alla fall.

Den här boken släpps idag så skynda skynda! Anki är grym på att skriva kriminalromaner. Hon är dessutom så inkhelskotta insatt så hon t ex vet en sån som hur blod ser ut när det splashar på en vägg, hon berättade också att när hon skriver så jobbar hon lite som en skådespelare. Hon sätter sig in i hur personer är, fungerar, tänker, gör osv…. Så häftigt ju! Har sparat ”Sjöjungrun” till när vi åker ut med Vagnhild. Då ska jag sträckläsa den. Sin andra bok, ”Snöängeln”, har hon sålt över 100 000 ex av! Gud, läs den! Så bra!

Sjöjungfrun hittar du HÄR

Snöängeln hittar du HÄR

Det var uppdukat med lobsterrolls och burrata (2 av mina absoluta favoriter) och goda drycker.

Underbara fantastiska Anki. Vi träffades för första gången för 3 år sedan, på en resa med gemensamma vänner i Båstad. Ibland klickar man så fantastiskt bra med vissa, Anki var en sån. Hon är så lugn och så otroligt snäll, man riktigt känner hur genomgo hon är. Hennes man Peter är kanske en av de roligaste människorna jag känner, också suuuupertrevlig och snäll. Glad över dessa fina vänner i mitt liv. ❤️

Nu hoppas jag att Ankis bok ska slå sådär totalt, ni vet miljoner sålda ex. Fifasen så kul det skulle vara!

Vi blev kvar på middagen som var efteråt. Så härlig och varm kväll!

Tror Titti fick den bästa bilden på oss allihopa samlade. Så jädrans trevligt folk, avslappnat och soft med massor av skratt. Behöver man mer i livet?

Ja men dom här två! Hur fina? Blir på riktigt glad i hela hjärtat bara jag ser dom. ❤️

Jag satt mitt emot bästa Jesper Blomqvist, man skulle ju kunna tro man försökte mjölka ur honom fotbollshemligheter, men näää…. Jag försökte mjölka ur honom allt om pizzadegar. Ni vet väl att han driver superframgångsrika pizzerian 450 gradi i Lidingö. Där hittar man prisbelönta pizzor, och kan i tänka er att jag fått ett sånt jädrans fint tips av Jesper nu som jag ska testa. Fick inget recept eller så, det vore ju att röja affärshemligheter, men jag har fått lite värdefulla tips.

Vilken kväll! Supertrevligt. Å du, köp nu boken för tusan. Den ska jag plöja om bara några dagar när vi ger oss iväg på lite semester. Längtar! 🥰

Vi hörs snart igen!

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Louise Karlsson
Louise Karlsson
2 years ago

Jag läser Snöängeln nu, superbra!

niiinis
niiinis
Reply to  Louise Karlsson
2 years ago

👏🏻🥰 Längtar till jag sätter tänderna i den.

Img 7813.jpg

Nästa inlägg

Frappucino

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x