Skulle vi fĂ„ Ă„ka till Öland?

I samarbete med Hyrdon

AlltsĂ„ hörni! Vilken jÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀÀkla pers
.


.tar allt frĂ„n början! Vi bestĂ€mde oss rĂ€tt hastigt och lustigt för att Ă„ka ivĂ€g med Vagnhild till Böda Sand. Vi tvekade lĂ€nge för att anpassa oss lite efter hur Thedde (som bor i Schweiz annars) skulle tillbringa sin semester hĂ€r i Sverige. Han bestĂ€mde sig, ocksĂ„ hastigt, för att Ă„ka och hĂ€lsa pĂ„ en kompis i USA. VarpĂ„ vi kĂ€nde att ja men dĂ„ Ă„ker vi till underbara Böda Sand dĂ„. Men det var inte sĂ„ bara
. 😂 Nu kan vi skratta Ă„t det, men det har varit lĂ€tt att hĂ„lla sig för skratt kan jag sĂ€ga.

Allt började med vĂ„r bil! HĂ€r var redan resan bokad. Den började rycka och bete sig konstigt, och av erfarenhet sĂ„ vet vi att dĂ„ ska man inte Ă„ka nĂ„nstans. Ni som följt dig lĂ€nge vet att det gick Ă„t skogen för oss ett annat Ă„r nĂ€r ni Ă„kte till Öland. Vi bokade en service med felsökning. Resultat: Det som behöver lagas kostar 30 lök att laga, inga tider fanns det heller.

I fredags kl 17.30 ringde jag till Hyrdon och frÄgade om de hade en bil Ät oss som vi kunde ha from Söndag nÀr vi skulle Äka till Böda. Visste att jag ringde alldeles försent men det var vÀrt en chansning. PÄ 5 minuter hade de löst en bil med dragkrok Ät oss. Helt otroligt faktiskt, det kan man kalla service. SmÀllde nÀstan av att det gick!? PÄ Hyrdon abonnerar man en bil, dÄ ingÄr ALLT. Skatt, försÀkring, service, sommar & vinterdÀck. Du betalar bensin. Inga lÄnga bindningstider och du kan byta bil ofta. En del har 4 hjulsdriven pÄ vintern och en hÀftigare pÄ sommaren. Ja men helt fantastiskt om du frÄgar mig. Kan det bli smidigare? Du fÄr dessutom alltid en sprillans ny bil!

Efter att ha fyllt i lite papper och pratat med vĂ€rldens trevligaste Emil sĂ„ rullade jag hem med den hĂ€r ĂŒbersnygga fullutrustade Volvo xc 60 hybriden. LĂ€s allt om hur det funkar HÄR.

NÄvÀl, so far so good. Men det skulle tydligen inte flyta pÄ. Vi Àr tidsoptimister och inte vÀrldens bÀsta pÄ att planera, sÄ att det sedan visade sig att det var körförbud pÄ husvagnen dÄ den inte besiktigats i tid blev ingen direkt chock. Att det var lördag underlÀttade inte dÄ fÄ besiktningar hÄller Lördagsöppet och det inte fanns nÄgra tider.

Vi rullade ut Vagnhild och upptÀckte ocksÄ att det var punka pÄ ett av dÀcken
. SÄ att flutit pÄ, nej det har det dÄ rakt inte gjort! Haha
. Kan ni fatta sÄ mycket otur?

SÄ, jag fick ringa Böda Sand och be om att fÄ komma en dag senare. Sedan har vi tillbringat helgen med att packa och fixa Vagnhild. Klockan 7 i morse stod vi pÄ besiktningen. Nervösa som helskotta!

Hon undersöktes och testades! Jag och Tony satt vĂ€l nĂ€stan och skakade
. För var det sĂ„ att nĂ„got var vajs
 ja dĂ„ skulle vi nog inte kunna Ă„ka alls. Det Ă€r fullt pĂ„ Böda nĂ€r det kommer till stugor osv. Och att hitta nĂ„gon som lagar Vagnhild pĂ„ 2 röda mitt i semestern. NÀ . Det skulle nog inte gĂ„!

Men nu stĂ„r hon hĂ€r – redo för fĂ€rd mot Öland. Det var en liten justering som behövde Ă„tgĂ€rdas men inom en mĂ„nad, sĂ„ nu kan vi Ă€ndĂ„ Ă„ka. Benen vek sig nĂ€stan! Är det sant att vi kan Ă„ka nu? Oh lord!

SĂ„ nu ska vi packa det sista, sen börjar fĂ€rden mot Öland! Vi hörs av senare vĂ€nner! Tack för allt stöd pĂ„ Instagram, ni Ă€r otroliga. đŸ€

Kram Nina

172
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
2 years ago

Gott att höra! Ha en hĂ€rlig semester 🌞

Monica svenzon
Monica svenzon
2 years ago

SĂ„ spĂ€nnande att följa dej, hoppas att ni fĂ„r det bra pĂ„ Öland

Susanne
Susanne
2 years ago

Jippi đŸ„ł Trevlig resa och semester 🌞

Sara
Sara
2 years ago

Men hur mycket otur kan man ha?😒 FörstĂ„r att det var svĂ„rt att hĂ„lla sig för skratt innan det ordnade upp sig. Nu fĂ„r Ni njuta max för det Ă€r Ni verkligen vĂ€rda. Trevlig semester och tack för en Ă€rlig och hĂ€rlig blogg fina du. Kram Sara 💕

J
J
2 years ago

Jag visste det….. Vagnhild sviker inte đŸ„° sĂ„ nu kan ni banne mig inte sĂ€lja pĂ€rlan đŸ€­. Res försiktigt o njut i massor.

Åsa
Åsa
2 years ago

Åh vad skönt att hon fick godkĂ€nt 🙏😊. Skönt att fĂ„ komma ivĂ€g ❀. Ha en hĂ€rlig semester 😊. Njut och koppla av nu ❀Kram frĂ„n Åsa

Marie
Marie
2 years ago

Jippi! O grattis 🎉👏 Kör försiktigt o ha en hĂ€rlig semester!

Annica B
Annica B
2 years ago

Tjohoooo och trevlig semesterresa 💙🙌

Karin
Karin
2 years ago

Fast Àr det otur. LÄter mer som dÄlig framförhÄllning i flera delar.

niiinis
niiinis
Reply to  Karin
2 years ago

Skrev vÀl inte direkt att vi hade bra framförhÄllning eller Àr bra pÄ att planera va?

Siv Rylander
Siv Rylander
2 years ago

Ha en trevlig semester. Kram siv

niiinis
niiinis
Reply to  Siv Rylander
2 years ago

Tack snĂ€lla! ❀

Anki
Anki
2 years ago

Skönt att det ordnade sig😍Trevlig semesterđŸŒžâ€ Kram

Åsa
Åsa
2 years ago

Vi Äker till Böda Sand pÄ lördag, tvÄ hÀrliga veckor!

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
2 years ago

SĂ„ hĂ€rligt för er! Det Ă€r som att vara utomlands hĂ€r. đŸ„°

NÀsta inlÀgg

Potatispaket med brynt smör

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x