Skulle vi få åka till Öland?

I samarbete med Hyrdon

Alltså hörni! Vilken jäääääääääääääkla pers….

….tar allt från början! Vi bestämde oss rätt hastigt och lustigt för att åka iväg med Vagnhild till Böda Sand. Vi tvekade länge för att anpassa oss lite efter hur Thedde (som bor i Schweiz annars) skulle tillbringa sin semester här i Sverige. Han bestämde sig, också hastigt, för att åka och hälsa på en kompis i USA. Varpå vi kände att ja men då åker vi till underbara Böda Sand då. Men det var inte så bara…. 😂 Nu kan vi skratta åt det, men det har varit lätt att hålla sig för skratt kan jag säga.

Allt började med vår bil! Här var redan resan bokad. Den började rycka och bete sig konstigt, och av erfarenhet så vet vi att då ska man inte åka nånstans. Ni som följt dig länge vet att det gick åt skogen för oss ett annat år när ni åkte till Öland. Vi bokade en service med felsökning. Resultat: Det som behöver lagas kostar 30 lök att laga, inga tider fanns det heller.

I fredags kl 17.30 ringde jag till Hyrdon och frågade om de hade en bil åt oss som vi kunde ha from Söndag när vi skulle åka till Böda. Visste att jag ringde alldeles försent men det var värt en chansning. På 5 minuter hade de löst en bil med dragkrok åt oss. Helt otroligt faktiskt, det kan man kalla service. Smällde nästan av att det gick!? På Hyrdon abonnerar man en bil, då ingår ALLT. Skatt, försäkring, service, sommar & vinterdäck. Du betalar bensin. Inga långa bindningstider och du kan byta bil ofta. En del har 4 hjulsdriven på vintern och en häftigare på sommaren. Ja men helt fantastiskt om du frågar mig. Kan det bli smidigare? Du får dessutom alltid en sprillans ny bil!

Efter att ha fyllt i lite papper och pratat med världens trevligaste Emil så rullade jag hem med den här übersnygga fullutrustade Volvo xc 60 hybriden. Läs allt om hur det funkar HÄR.

Nåväl, so far so good. Men det skulle tydligen inte flyta på. Vi är tidsoptimister och inte världens bästa på att planera, så att det sedan visade sig att det var körförbud på husvagnen då den inte besiktigats i tid blev ingen direkt chock. Att det var lördag underlättade inte då få besiktningar håller Lördagsöppet och det inte fanns några tider.

Vi rullade ut Vagnhild och upptäckte också att det var punka på ett av däcken…. Så att flutit på, nej det har det då rakt inte gjort! Haha…. Kan ni fatta så mycket otur?

Så, jag fick ringa Böda Sand och be om att få komma en dag senare. Sedan har vi tillbringat helgen med att packa och fixa Vagnhild. Klockan 7 i morse stod vi på besiktningen. Nervösa som helskotta!

Hon undersöktes och testades! Jag och Tony satt väl nästan och skakade…. För var det så att något var vajs… ja då skulle vi nog inte kunna åka alls. Det är fullt på Böda när det kommer till stugor osv. Och att hitta någon som lagar Vagnhild på 2 röda mitt i semestern. Nä…. Det skulle nog inte gå!

Men nu står hon här – redo för färd mot Öland. Det var en liten justering som behövde åtgärdas men inom en månad, så nu kan vi ändå åka. Benen vek sig nästan! Är det sant att vi kan åka nu? Oh lord!

Så nu ska vi packa det sista, sen börjar färden mot Öland! Vi hörs av senare vänner! Tack för allt stöd på Instagram, ni är otroliga. 🤍

Kram Nina

172
Subscribe
Notify of
guest

15 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jeanette
Jeanette
1 year ago

Gott att höra! Ha en härlig semester 🌞

Monica svenzon
Monica svenzon
1 year ago

Så spännande att följa dej, hoppas att ni får det bra på Öland

Susanne
Susanne
1 year ago

Jippi 🥳 Trevlig resa och semester 🌞

Sara
Sara
1 year ago

Men hur mycket otur kan man ha?😒 Förstår att det var svårt att hålla sig för skratt innan det ordnade upp sig. Nu får Ni njuta max för det är Ni verkligen värda. Trevlig semester och tack för en ärlig och härlig blogg fina du. Kram Sara 💕

J
J
1 year ago

Jag visste det….. Vagnhild sviker inte 🥰 så nu kan ni banne mig inte sälja pärlan 🤭. Res försiktigt o njut i massor.

Åsa
Åsa
1 year ago

Åh vad skönt att hon fick godkänt 🙏😊. Skönt att få komma iväg ❤️. Ha en härlig semester 😊. Njut och koppla av nu ❤️Kram från Åsa

Marie
Marie
1 year ago

Jippi! O grattis 🎉👏 Kör försiktigt o ha en härlig semester!

Annica B
Annica B
1 year ago

Tjohoooo och trevlig semesterresa 💙🙌

Karin
Karin
1 year ago

Fast är det otur. Låter mer som dålig framförhållning i flera delar.

niiinis
niiinis
Reply to  Karin
1 year ago

Skrev väl inte direkt att vi hade bra framförhållning eller är bra på att planera va?

Siv Rylander
Siv Rylander
1 year ago

Ha en trevlig semester. Kram siv

niiinis
niiinis
Reply to  Siv Rylander
1 year ago

Tack snälla! ❤️

Anki
Anki
1 year ago

Skönt att det ordnade sig😍Trevlig semester🌞❤ Kram

Åsa
Åsa
1 year ago

Vi åker till Böda Sand på lördag, två härliga veckor!

niiinis
niiinis
Reply to  Åsa
1 year ago

Så härligt för er! Det är som att vara utomlands här. 🥰

Nästa inlägg

Potatispaket med brynt smör

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x