Detox start

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Godmorgon godmorgon!

Äntligen känns det som jag börjar bli piggare, så skönt! Jag startade dagen med att köra mina nya detox/antirynk pads från Peter Thomas Roth på ögonen, hade nämligen fått min beställning från NordicFeel. Dessa har fått så mycket bäst i test och rosiga recensioner så jag blev bara tvungen att testa.

Ge nytt liv till sina trötta ögon, ja men alltså, exakt så känns det! Ni vet väl känslan när man varit krasslig, som ett urskitet päron känner man sig. Sååå sköna att lägga under ögonen då. De ökar cellförnyelsen, verkar ansvällande, minimerar linjer och rynkor och så hjälper den till att avgifta och återfukta. Perfekt när man känner sig trött, urlakad, sliten, gammal osv.

Sedan tar man bara av dem, klappar in produkten i huden och låter det vara. Så sköna! Dessa kommer jag garanterat att köpa igen. Så himla nöjd! 25% rabatt just nu, finns HÄR.

Här är sommarens beställning! Som vanligt fyller jag på med världens i särklass bästa brun utan sol, inget har slagit det hittills! Finns HÄR.

Detta var nog det smartaste jag sett! Nu behöver varken Tony eller Milo hjälpa mig med att smeta på BUS på ryggen. Denna lilla spatel vecklar man ut och har världens bästa applikator. Finns HÄR. (25% rabatt just nu).

Beställer ju alltid samma läppenna, den här är sååå himla fin i färgen. NYX läppenna Pale Pink heter färgen, finns HÄR. Många ggr som jag fått frågan på tex Instagram vad jag har på läpparna. Då använder jag oftast denna med ett gloss, det HÄR glosset använder jag ofta till nu. En ny favorit. Har den i både färgen: Let’s Glaze och Brunch Drunk. Ett sånt plumping gloss som pirrar lite på läpparna. Tips tips!

Nehej! Nu måste jag jobba. Tipsar dig om att kolla vår LIVE i eftermiddag, där ska vi berätta om en stor nyhet, ja en av de största nyheterna i mitt liv faktiskt. HÄR hittar du min Instagram.

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
2 years ago

Hej Nina, vilken tid exakt ska ni liva? Vill inte missa din stora nyhet 💖

Img 8856.jpg

Nästa inlägg

Jordgubbssalsa

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x