En fin dag

Innehåller annonslänk genom reklam för Lyko

Goddagens!

Tack för alla fina meddelanden här, på Instagram, dm och mejl angående vår flytt till Spanien, ni är så himla fina. Det är så omvälvande och pirrigt med en sån här stor förändring. Helst när man i hela sitt liv bott i lilla Enköping. Kul att ni är så många som tycker det ska bli kul att följa oss.

Nej men jag kör dessa underbart sköna eye-patches varenda morgon nu. Haha, nej men dom är såå himla sköna på, för att inte tala om känsla som blir efteråt. Älskar känslan! Det är som att den drar ihop huden och mjukgör den som en babystjärt runt ögonen. Jag är så himla nöjd och tycker jag bara får mindre och mindre linjer av dom. Kan man ha dom på sig jämt? 😅

Det är dessa jag pratar om. Världens skönaste. Känns som de tar bort år av rynkor och trötthet. Haha…. 😅

Igår åkte vi till ett av mina favoritställen. Hornuddens trädgård. Där ute brukar vi alltid åka och äta lunch eller fika på somrarna. Det ligger magiskt vackert och allt är närproducerat och ekologiskt.

Magiskt fint va? Att sitta där vid vattnet var verkligen en otrolig känsla. Man ville aldrig gå hem.

Här är det vi åt, jag åt Eldost med quinoa/linser och pesto. Tony åt ciderbrässerad gris, Milo åt köttbullar och så tog vi en panzanella till förrätt. Till efterrätt åt vi cheesecake och en citronmarängpaj. Mums!

Efter lunchen åkte vi ut till Morrarö fotbollsgolf och spelade. Milo ääääälskar fotbollsgolf och jag kan inte annat än hålla med om att det är riktigt kul!

Efteråt så satte vi oss utanför den stora ladan. Milo spelade lite basket och sen satt vi länge och tittade på svalorna som flög ut och in till alla bon de hade byggt under ladugårdstaket. Så otroligt rogivande och mysigt och sitta där.

Fick flashbacks till min barndom hos farfar i Finland. Där var vi varje sommar. Farfar bodde ju spartanskt med utedass och så. Jag älskade det, kanske inte utedasset just men jag älskade det spartanska boendet. Vedeldad bastu med lågt i tak, den gamla vinden som man kunde hitta så mycket roliga gamla saker i, vattnet från brunnen som jag hämtade med farfar. Så iskallt och gott. Farfars stappliga steg på morgonen när han gick upp för att koka finskt kokkaffe. Hur han nynnade för sig själv och drack sitt kaffe på fat. Är det någon jag verkligen önskade jag skulle få en minut till med så är det min farfar…. Och moster såklart, henne saknar jag oändligt och det enda sättet att fortsätta livet är att låtsas som att hon fortfarande finns. Jag kan inte ta in att hon är borta. 😔

Vi hade en mysig dag igår. Kvällen avslutades med 2 filmer i soffan. En fin dag som inte kan bli bättre. ❤️

Hoppas du har det fint där ute i sommarsverige. Har du semester eller jobbar du fortfarande?

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mamma till 3
Mamma till 3
1 year ago

Har semester i augusti så jag har mitt att se fram emot. Vore kul om du kunde ha en frågestund på bloggen och svara lite på frågor om flytten. Himla härligt att ni tar steget !

Lotta
Lotta
1 year ago

Två veckor kvar på semestern… Haft tre härliga veckor varav en på Gotland med min fina syster och en hos kära bror och svägerska i Enköping. Älskar att vara ledig!!!

Sofia
Sofia
1 year ago

Ska ha två veckor i augusti. Sparar några dagar till vintern när jag fått mitt pass så att jag kan resa (och ordningen på Arlanda förhoppningsvis är återställd 🤔).

Helene
Helene
1 year ago

3 veckor semester med barn o barnbarn vid sjötomten i Söderhamn, helt underbart, älskar dessa ljusa kvällar.

Therese
Therese
1 year ago

Varit ledig snart 4 veckor och är ledig till 22 augusti då jag börjar plugga efter att ha jobbat som plåtslagare senaste 12 åren. Panik över hur fort ledigheten går och liiivrädd för att kliva ur min comfortzone.

niiinis
niiinis
Reply to  Therese
1 year ago

Men åh vad du är grym! 👏🏻👏🏻👏🏻 Helt rätt! Det kommer gå hur bra som helst. ❤️

Img 8940.jpg

Nästa inlägg

Hemligheten är avslöjad

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x