Skara DEL 1

Men hej vänner!

Sådär, då har vi landat hemma igen. Vi har haft en riktigt bra helg på alla sätt, killarna kom till semifinal. Vi har bjudits på riktigt bra fotboll, vi föräldrar är nog alla stolta som tuppar över dessa grymma killar. Milo var trött som en gnu när vi åkte hem så de har nog haft väldigt roligt också.

Bilfärden ned till Skara bestod självklart av lite gotta, testade denna. Den var hur god som helst. Banankola i choklad visade sig vara en galet god kombo!

Här väntade se på att få ”checka in” med sin packning till Katedralskolan. Det var IKEA-påsar och luftmadrasser var man än tittade. Så härligt på något sätt! Förväntansfulla killar som var riktigt laddade för en helg med fotboll.

När vi installerat Milo så åkte vi till vårt Hotell i Skövde. Det fanns inte ett enda boende kvar i Skara så det blev grannstaden för vår del.

Lagom till vi hade installerat oss så bröt världens skyfall ut för andra ggn. Tidigare när vi installerat Milo så bröt första skyfallet ut. På vägen från Skara till Skövde stannade vi och flyttade en gigantisk gren som flugit ned på vägen. Det låg grenar, kvistar och löv överallt. Saker flög. Flaggstänger gick av och tydligen hade även husvagnar flugit. Ett riktigt oväder alltså.

Vi vågade inte ge oss ut i regnet så vi tog taxi till en av våra favvorestauranger. En MEZE restaurang i Skövde. Så gott!

Så smarrigt, problemet är bara att man alltid beställer för mycket och äter sig för mätt.

Lördagens startade med hotellfrukost, lyxigt om du frågar mig, gott och allt fanns. Gillar stora frukostar där man verkligen smäller till med allt som finns. Efter frukost bar det av mot Skara och killarnas första match. Ett tappert föräldragäng som frös rumporna av oss i blåsten. Jag hade paraply uppe för att då lite vindskydd, förstår inte varför vi inte tog med vårt tält?

Äsch, nu har klockan blivit för mycket, får fortsätta sen.

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hej från Skara/Skövde

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x