Hjältar

Hej vacker!

Hur har ni det där ute? Har ni börjar jobba? Har livet börjat återgå till det normala eller suger ni på semestern lite till? Hade allt varit normalt hade Milo börjat skolan imorgon men eftersom han ska gå i skolan i Spanien så börjar inte den förrän 1:a september så jag vet en som suger lite till på sommarlovet. Känns säkert lite konstigt när alla andra återgår men ändå skönt.

Hela helgen har det varit EP-cup för Milo, så grymma killar som slutligen, efter rafflande straffläggningar i semifinalen och en ordentlig kross med storvinst med 5-1 i finalen slutligen vann hela skiten. Milo fick dessutom hänga in en balja i krysset på sista matchen! Sån lycka, jag skrek rakt ut hoppandes där på läkaren. Han missade sin straff, eller målvakten gjorde en snygg räddning på straffarna så han blev väldigt ledsen efter det. Gissa om målet i finalen satt som en smäck? Så viktigt för honom, så viktig vinst för laget. Dessa killar har kämpat mycket i motvind med oturen på sin sida. Så detta var stort! Det största sen Milo började spela fotboll som 6 åring! Så stolt mami. ❤️

Nu sitter jag på fina Vetekatten och väntar in lite möten. Allt ska avklaras och göras klart inför flytten. Känns som huvudet snurrar nu… haha. Jaja, det man glömmer går ju säkert att lösa på ett eller annat sätt försöker jag tänka. Man blir knäpp och tänka att man ska glömma allt hela tiden. Jag ska tänka lite mer universums lag, tänka att allt ska gå bra och att vi får med det som vi verkligen behöver.

Ville kika in snabbt och säga hej! Nu ska jag jobba vidare så hörs vi lite senare.

Kram Nina

57
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jenny
Jenny
1 year ago

Duktiga killar! 🤗⚽️ När går flytten? Jag vet att du skrivit/sagt det vid nåt tillfälle men minns inte… Tänk vilket äventyr ni ska få vara med om ☀️🇪🇸

Maria
Maria
1 year ago

Första arbetsdagen idag efter semestern, min stora tjej börjar nian nästa vecka och mina tvillingtjejer började fritids idag för att sedan börja i förskoleklass nästa vecka. Känns skönt med vardag igen, jag ser fram emot hösten, jag älskar verkligen den årstiden. Hoppas det går bra med allt inför er flytt till Spanien ❤

Anna
Anna
1 year ago

Hej
Ville bara skriva wow vilken bild på Milo när han håller pokalen, han bara lyser på alla sätt o vis! Tycker den fångar så mycket! Vilket foto! Å samma ang det på dig o honom, den sista bilen! Å för övrigt…, stort lycka till m flytt boende skola o nya rutiner o miljö!! Massa kramar Anna

Helena
Helena
1 year ago

Spännande med flytten, hur har det ordnat sig för Majlis?

Maria
Maria
1 year ago

Vad kul för Milo!! Ni måste verkligen ha fullt upp med flytten, det som är så jobbigt att flytta och packa. Och ni ska rodda upp en flytt till Spanien, puh… Men vilket äventyr!!! Ska bli så kul att få följa Er resa. Lycka till med allt.<3

Img 0275.jpg

Nästa inlägg

Pizzabullar med salami och Västerbottensost

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x