Nyttig restaurang och bullbak

Godmorgon!
Jag sitter här på padelbanan NAC och jobbar. Fick avboka min träning då jag har ett utkast som ska in, ibland blir mitt jobb också hektiskt och det ska hållas olika deadlines osv. Följde ändå med Tony som tog träningen själv istället och bytte miljö för att jobba. Upplever att jag blir så mycket mer effektiv ibland när jag byter miljö. Det är bra för effektivitet, knopp och kropp typ.

Jag har beställt (nu ska jag försöka ta det på spanska) cafe descafeinado con leche de avena. Jag kan ha skrivit fel här men det betyder koffeinfri kaffe med havremjölk. Jag har lärt mig den hårda vägen att havre heter avena. En servitör nere vid hamnen  hade ingen aning om vad ”oatmilk” var så jag fick vanlig mjölk. Alltså pruttfest utan dess like, vanlig mjölk i min mage är ju som ett kärnkraftverk av gas. Haha…sorry för den målande beskrivningen. Så leche de avena vet och kan jag fr o m nu. Smoothiesen här på NAC är kanske de godaste i livet, det bästa är också att jag kan ändra dom hur jag vill. Nyttiga och fullproppade av massa gott för kroppen. Idag blev det en ”Green Energy”: Ananas, gurka, selleri, äpple och ingefära. En riktigt boost för kroppen. Älskart!

Häftigt att en av världens kanske bästa padeltränare står här bredvid och coachar en svensk på en lektion. Älskar när spanjorer pratar engelska, älskar den accenten. Den är så effektfull på något vis. När dom plötsligt lägger till ett ”Vamos” så reser sig ju håren på armarna.

Igår testade vi också att hämta ut paket på posten, gick fint det med även om det krävs pass eller NIE nummer för det.

Igår hittade vi en fantastisk restaurang på parkeringen på shoppingcentret där vi brukar handla. En ren chansning och vi kastade oss bara in. Nyttigt och svingott. Dit kommer vi åka fler gånger, helst varje dag tack! Haha…  nej men en superhärligt. Fanns tom nyttiga efterrätter, ja tack!

Igår hittade vi en fantastisk restaurang på parkeringen på shoppingcentret där vi brukar handla. En ren chansning och vi kastade oss bara in. Nyttigt och svingott. Dit kommer vi åka fler gånger, helst varje dag tack! Haha…  nej men en superhärligt. Fanns tom nyttiga efterrätter, ja tack!

Igår var det ju kanelbullens dag så jag bakade för första gången faktiskt sen vi kom hit. Så härligt, fick dock baka bulldeg för hand, det har man ju inte gjort på flera år då jag har min Kitchen Aid när jag gör deg. Den är såå bra. Men bullarna blev supergoda för det, så man kanske har de gamla handjagartakterna i sig fortfarande. Haha… när jag var med i Hela Sverige Bakar så gjorde jag alltid bulldeg för hand. Jag kunde typ inte baka med bakmaskin då jag alltid tyckte att det blev så hård deg av det. Nu har jag lärt mig hur jag ska baka med den. Efter att ha drivit cafe en hel sommar så blev man nästan tvungen att lära sig. Haha….

Nähe, nu ska jag fortsätta jobba på här. Tony har tränat klart nu och sitter här mittemot mig med intorkad svett. Haha…

Ha en fin Onsdag och Lill-Lördag så hörs vi sen.

Kram Nina

64
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 3272.jpg

Nästa inlägg

Köttbullar i magiskt god sås

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x