Han fyller år idag!

Godmorgon vänner!

Idag är det min fina Tonys födelsedag. 42 år fyller han, rena rama ungdomen ju. Det blir bara vi i familjen som ska mysa idag, jag åkte på ett härligt ryggskott igår så planerna med padel på morgonen gick tyvärr i stöpet. Hade en bångstyrig korg som man drar efter sig när vi var och handlade och den var tung, höll på att välta så jag vred mig och så tog det inte lång stund förrän jag kände av den där bekanta känslan. Men men, lite övningar, stretch, spikmatta, tigerbalsam och kärlek till ryggen så ordnar det sig snart igen.

Vad har vi hittat på då? Jo men vi firade såklart att Elliot kom hit igen. Vi var alla (våra vänner från hemstaden) ute och åt en bit mat. Kvällarna har blivit mycket kyligare så nu kan man ha jeans och t.o.m. kavaj.

Ungdomarna försvann ut i vimlet och vi föräldrar åkte hem för att inta soffan. En perfekt kväll om du frågar mig, vad slår soffhörnet? ☺️

Vi njuter av fantastiska morgonpromenader, vi blir ständigt tipsade om ställen, dit tar vi ibland bilen och så går vi där och njuter sen av en kaffe.

En mysig promenad nere vid piren, det du ser på bilderna med de vita husen är den omtalade hamnen i Puerto Banus. Den omtalade hamnen med miljonbåtar, designshopping och restauranger.

Nu ska vi åka till padelbanan, jag ska försöka stappla mig iväg. Det värsta är att man inte får bli stillaliggande så det är bara att kravla sig iväg.

Kram Nina

46
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
1 year ago

GRATTIS till Tony i efterskott 🎂🥂🍾🛍

Img 3319.jpg

Nästa inlägg

Tacosoppa

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x