Tonys födelsedag i bilder.

Goddagens!

Mulet i paradiset idag, och jag har ryggskott! Haha…. Alltså aj! Dessa första dagar brukar vara de allra värsta. Men men, jag kurerar den, äter lite värktabletter, kör massagepistol, tigerbalsam, spikmatta och stretchövningar. Vet inte vad jag skulle gjort utan det nu.

I lördags fyllde pappan i huset 42 år. Jag kämpade mig ned för att göra frukostbricka åt honom och så väckte jag båda barnen så vi kunde sjunga för honom. Dom kom som en svans efter med rufsiga hår. Vi hade en riktigt mysig födelsedag. Tony fick bestämma upplägget för hela dagen. Tråkigt nog har ju jag ryggpaj så för min del handlade det mest om att stå ut under hela dagen, tack och lov för värktabletter säger jag, annars hade jag nog mest velat ligga på soffan.

Självklart blev det padel som Tony önskade. Jag tittade på medan de andra tre spelade, dom hade så kul och jag var avis. Vi åt lunch efteråt. En grillad avocado med pico de gallo och fetaost, så gott! Måste testa och laga det själv nångång. Mums!

Är det något han älskar så är det att ligga på stranden. Solen och han är liksom ett. Så självklart var en del av dagen ägnad just stranden. En mysig eftermiddag på alla sätt. Milo badade i enorma vågor. Jag låg i skuggan och Tony & Elliot solade.

Vid dessa solsängar får man alltid handdukar, vatten och färsk fruktsallad. Kostar skjortan o h halva armen men det fick det vara värt när han hade födelsedag och allt.

Vi åt och åt! Rullade till slut ut från restaurangen. Detta är en restaurang som heter Bungalow marbella, kolla in deras Instagram HÄR. Två svenska bröder som äger det, fick tips från en av mina följare om det. Sååå härligt ställe, besök det om du har möjlighet nångång och är i Marbella.

Fullmånen var så vacker efteråt så vi bara stirrade på den, så maffig. Vi hade en så perfekt och mysig kväll. Tony var supernöjd med allt, det är det enda som är viktigt.

Nu hämta Milo på fotbollsträningen.

Kram Nina

79
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
1 year ago

Tack för alla tips och inspirationsinlägg från Andalusien. Ni verkar hittat ett bra boende med nära till mycket. Om du har lust får du gärna tala om ungefär vilket område ni bor i. Jag och min man tänkte tillbringa en månad runt jul i regionen därav min fråga.
Kram

Img 3896.jpg

Nästa inlägg

Japansk nötfärsbowl

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x