När det inte är så bra

Det är nog bara att inse, även om jag försökt att vifta bort det….. men jag börjar tro att det är diskbråck jag drabbats av. Jag har inte gjort någon röntgen så jag kan inte säga säkert men det mesta pekar på att det är det.

Morgnarna är värst och som mest smärtsamma. Att komma upp och börja gå, när det ilar i hela skinkan och ned i benet. Jag kämpar mig tappert upp, klär på mig (tar 100 år) och sen får jag hjälp med strumpor och skor. Jaga soluppgång är perfekt när man har ont för det blir helt klart bättre av att promenera. Så i morse gav vi oss av strax efter 8. Smärtan att hoppa in i bilen men ändå vet jag att så fort jag får gå ordentligt så ger dig sig lite. I morse var det segt dock, det tog säkert till lunch innan det släppte och blev lite bättre. Satt försiktigt på stenen här vid vattnet och kände hur tårarna trillade. Bara släppte ut lite. Det är så befriande ibland att bara gråta en skvätt. Jag gör det ganska så ofta.

Soluppgången var ”on fleek” i all fall. Fanns liksom ingenting att klaga på. Inga moln i vägen, perfekt himmel och en perfekt soluppgång. Dom går så oerhört fort soluppgångarna här. Typ pang bom uppe! Första bilden togs 08.26 och den sista 08.32. Så på 6 minuter är den helt uppe.

Det är något helt otroligt med soluppgångar, jag är helt fast. Jag skulle lätt kunna gå upp tidigt och titta på den varje morgon. Tony är glad att jag får med honom, varje gång är han seg och kanske helst skulle vilja stanna hemma vid köksbordet vid datorn men jag får med honom i några minuter inför soluppgångarna. Å han blir så glad, tycker det ger otroligt med energi.

Nu ska vi titta på Biancas talkshow. Ha nu en mysig helg vänner.

Kram Nina

70
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ingela
Ingela
1 year ago

Känner med dig, tror inte det är diskbråck, men kanske ischias eller falsk ischias som oxå finns. Hade såå ont i mars, april. Det gick över till slut. Rör på dig (promenader) o ta värktabletter, snart släpper det! ❤

Sara
Sara
1 year ago

Hej Nina, har du någon gång varit hos en riktigt duktig kiropraktor? Som kanske dels handgripligen kan hjälpa dig med problemet och/eller bekräfta din misstänkta diagnos? Så du kan söka annan vård om nödvändigt. Svårt när du är i annat land men annars har jag en i Stockholmsområdet att rekommendera. Maila mig för detaljer om intresse 😊.
Hoppas du snart känner dig bättre!

Fia
Fia
1 year ago

Skulle inte rekommendera kiropraktor när du inte vet om det faktiskt är diskbråck. Du behöver göra en MR❤️

Karin
Karin
1 year ago

Det finns väldigt många som har diskbråck. Det är däremot inte säkert att de orsakar besvär, i de flesta fall gör de inte det. Du behöver göra en MR. Oavsett det kan du få hjälp med massage, akupunktur osv. Annars är det rätt träning som hjälper.

Sara
Sara
1 year ago

Det kommer även kiropraktorn att rekommendera, om befogat 😉.

Img 4014.jpg

Nästa inlägg

Ninas Thaikyckling

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x