Godmorgon och naprapat

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cervera

Godmorgon vänner!

Ligger här i sängen och skriver till dig. Ryggen har inte gett med sig, idag har jag tid till en naprapat här som är engelsktalande. Fick faktiskt tips från en av mina följare som jag sprang på på NAC – Padelarenan. Har ju så ont i ena skinkan och ned i benet, själva ryggen känns ju knappt alls, bara just den vidriga smärtan ned i benet. Ischias? Diskbråck? Har ju haft samma förut och då sa naprapaten att han ser en diskpåverkan men behöver inte vara diskbråck. Så jag vet inte? Men men, nu ska jag verkligen inte deppa ihop för det.

Måndagens jakt på soluppgång, och wow vilken soluppgång vi fick!

En ”ryggontssliten” bloggerska. Men så fort jag är ute och går så släpper det lite och det är så skönt. Lyssnade på er och började äta värktabletter och det var ju hur skönt som helst. Att få vila från smärta var väldigt skönt och också då som kroppen har chans att läka.

De här bilderna blev så magiskt fina! Med båten som styr mot soluppgången, kan tänka mig att dom på båten fick sig en soluppgång de sent ska glömma.

Ett fint hjärta jag hittade på vägen tillbaka från promenaden. Blev lite glad över det, de var som ett tecken till mig. 🤍

Åkte sen och handlade. Håller på och gör en massa nya recept nu så det behövdes fyllas på med matvaror. Det är fortfarande roligt att handla här, det känns fortfarande nytt allting. Får se när det också blir vardag? Är så glad att jag hittade after eight och kokosmjölk, det har jag letat efter ett tag.

Nu har vi studerat hur bananerna växer. Först kommer en blomma, när den blomman öppnar sig så tittar det ut pistiller. De pistillerna blir sen bananer, som ni ser på bild 2 så är liksom pistillen kvar i toppen. Sen kommer de ex antal bananer ut varje pistill och sen slutar liksom blomman att öppna sig och då är liksom den klasen klar. Så häftigt att följa detta. Få se om vi får se dem mogna också?

Så häftigt att se att pampas växer naturligt här. Vi har en stor buske på vår gård, är så sugen att plocka men kan tänka mig att man inte får det. Eller jag tror att jag vet att man inte får det. Men, fina är dom.

Det är ”feria” i stan. En vecka ska det pågå, det är fest i hela staden. Musik långt in på nätterna och vid Milos fotbollsplan är det tivoli. Vi ska nog besöka det någon kväll. Det går fort det där pariserhjulet.

En härlig ”golden Hour” kväll. Jag lyckades äntligen, efter 50 år, lista ut att det är sista timman innan solen går ned det handlar om. Haha….

Familjen startade sin morgon med padel igår. Jag följer med och hejar och försöker att inte känna mig bitter över att jag inte kan. Detta var klockan 8 på morgonen, solen gick just upp över padelbanan och ser vad så himla fint.

Spaghettimåttet har fått jobba lite, håller på med lite olika recept och blev glad att jag packat med detta från Sverige. Det finns HÄR. Apropå Cervera, såg att de har tallriksveckor nu.

Jag har inte fått med mig mina URFINA vintertallrikar hit till Spanien och lär få klara mig utan dom i år. Jag använder dessa från Rörstrand WINTER som assietter under julen och vintern. Älskar dom! Jättebra pris nu, finns HÄR!

Jag har även det ovala serveringsfatet i samma, det var det också bra pris på nu. Finns HÄR!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för naprapat. Håll tummarna för att det ska gå bra för mig. ❤️

Kram Nina

87
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Helene
Helene
1 year ago

Så fina har swedish grace vita 6 av alla och muggar, koppar etc och ska nog köpa dessa som assietter, har varit sugen på de länge!

Img 5770.jpg

Nästa inlägg

Enkel asiatisk kycklingpanna

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x