Ingen kul uppdatering

Godmorgon!

Söndag morgon hörni. Jag går av och an här i köket för att ”starta upp” min rygg. Det är INTE kul med den, jag skulle ljuga om jag sa att det är bra med den. Jag har i alla fall varit hos naprapat här i Marbella som talade engelska. Alltid skönt när dom kan det.

Han gjorde lite tester och kunde konstatera att det var dags för en MR röntgen för mig. Han vill veta OM det är diskbråck och i så fall var den sitter. Jag har vidrigt ont stundtals, helst morgnarna, det är därför jag vandrar omkring här hemma för att liksom få igång blodflödet och vänja ryggen vid att stå. Jag kan vara utan värktabletter, men då har jag så ont när jag sitter och faktiskt också ligger. Gå är det bästa. Morgnarna är som sagt fruktansvärda, Det är då smärtan ned i skinkan och benet är som allra värst. Fy farao! Inte kul alls, idag är det 2 veckor sen det började när vi var och handlade. Fick så oerhört ont långt ned i ryggen, nästan som en kramp, lite som ryggskott. Hade så typ ett dygn, sen började smärtan ned i skinkan och benet och så försvann typ det onda i själva ryggen.

Naprapaten gjorde i alla fall en snäll behandling med värme/kyla och så fick jag ligga på en laserbädd. Ja men då vet ni att det är det jag kämpar mest med nu här. Inte alls kul faktiskt. Jag kan inte sitta och jobba och knappt heller ligga. Det är tufft att hitta positioner att arbeta i faktiskt om jag inte gör recept, då står jag ju hela tiden. Jag gråter en skvätt nästan varje dag, då brukar det kännas lite bättre. Jag är nog lite rädd för vad det här ska vara och hur lång tid det ska ta? Tonys diskbråck tog 3 månader att bli fri ifrån och han tuggade morfin som om det inte fanns en morgondag. Men, bara man blir bra nångång, så får jag resonera. Lite trist bara nu när vi kommit igång så fint med padeln och var så aktiva. Men men, det är som det är.

Inget att göra åt nåt nu, nu tar vi det härifrån så ser vi vart det leder. Jag kämpar med mig själv en massa nu. Måste försöka hålla energin och humöret uppe ändå. Ska på behandling nästa vecka igen. Har också köpt någon dunderkräm som alla tipsade om, håller som bäst på och provar om den kan hjälpa mig. Hoppas!

En liten uppdatering om än lite trist. Ska ge mig av och titta på padel nu så vi hörs senare.

Kram Nina