Bästa serumet & mascaran – 20% rabatt till dig!

Så glad att få presentera ett nytt samarbete med faktiskt ett märke som jag gillat länge, ännu gladare när man vet att man ska få ge er en rabattkod! SWEED BEAUTY, ja men ni har säkert hört talas om dom tidigare? Jag visste typ allt om deras lösögonfransar då jag köpt dem säkert 100 ggr. Det jag däremot helt missat var att det ju även har smink och ett prisvinnande ögonfransserum.

SWEED ÖGONFRANSSERUM (<klickbar länk)

Nu ska jag berätta, jag har först och främst testat ögonfransserumet. Jag har provat många innan men blir alltid lite överkänslig och ”kliig” som jag kallar det. Inte av detta, var lite nervös i början just för om det skulle klia. Inget kli. När jag pratade med SWEED BEAUTYS grundare om det så sa hon att ofta beror det där kliandet på tillsatta hormoner i serumen, något sånt finns INTE tillsatt i SWEED:s ögonfransserum. Viktigt viktigt! Serumet är noggrant formulerat med veganska produkter och säkert att använda både på hud och vid ögonen. Fantastiskt är också att det vunnit Skönhetsredaktörernas BEAUTY OSCAR 2021, bara en sån sak!

Med min rabattkod NINA20 kommer du att få 20% rabatt på hela sortimentet. Så missa för tusan inte det om du slår till på någon produkt. HÄR hittar du till SWEED beauty:s hemsida.

FÖRE/EFTER

Sorry lite dålig efter bild, kollar ju upp på den ena men ni ser ändå lite skillnad va? Känns som fransarna blivit grövre och längre på den här lilla tiden, någon vecka. Man ser ju att det fungerar, så häftigt ju. Har du väldigt tunna fransar, korta och bleka så testa. Detta kommer göra underverk, förresten du som redan har rejäla fransar men vill ha mer – det funkar ju självklart på dig också!

Nu till något riktigt roligt, de har ju även börjat med smink som sagt var och jag har i någon vecka testat denna wow-mascara. Den här mascaran har blivit årets mascara i Daisy Beauty awards och årtiondets mascara av STYLEBY. Det säger rätt mycket!

Lyft, längd och volym. Det fattar man när man tittar på den speciella borsten, den ser mer ut som en kam. Lätt att applicera och minimalt med kladd. Man känner också hur man verkligen får med sig fransarna uppåt. Mina pekar ju rakt fram och absolut inte uppåt, men med den här mascaran behöver jag inte ens en ögonfransböj! Kolla bara!

Ett trött ”ryggonts” face, och inte så mycket till fransar. Man kan verkligen se så trött ut osminkad, lite mascara gör verkligen underverk för ett lite piggare och fräschare ansikte.

Det absolut bästa med den här mascaran är att den inte ramlar ned på hela dagen. Inget kladd under ögonen så man ser ut som en tvättbjörn vid lunchtid. Den klarar tårar, svett och t.o.m. lite bad men är inte vattenfast, så den är enkel att tvätta bort. Separerar bra, ger volym redan på första appliceringen och ger så otroligt fina fransar.

SWEED PRO LASH LIFT MASCARA (<klickbar länk)

En lite mer fixad brutta med lite bättre belysning också men ser ni! Alltså vet ni, det känns som jag har en mil långa fransar. Haha, jag som alltid tycker dom är som små stumpar för att jag så ofta har lösögonfransar. Men vet du, inte nu, jag kan verkligen känna att jag får så långa fina fransar nu att jag helt klart kan gå utan. Så nöjd med den här mascaran alltså! Du bara måste testa! Kom ihåg min kod: NINA20 när du handlar på sidan för att få 20% rabatt.

C93782B4-A3BC-47DD-BE8F-390CEA71DED9

Spring in på SWEED BEAUTY:s sida (< klickbar länk) och glöm som sagt inte att använda min rabattkod NINA20 som ger dig 20% rabatt på ett helt köp.

Kram Nina

55
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johanna
Johanna
1 year ago

Hoppas du blir bra snart❤️Tycker så synd om dig🥰Att du gjorde röntgen är stort.Tycker du är duktig.Ger all min energi till dig 🙌

Img 4562.jpg

Nästa inlägg

Kycklingfärsgratäng

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x