Underbara dagar med mamma & pappa

Hejsan älsklingar!

Sorry frånvaron, men jag har verkligen bara njutit allt jag orkar av att mamma och pappa varit här. Nu har dom åkt hem, landade i Svedala igår eftermiddag. Huuu vad tomt det blev här hemma, känns som vårt hus bara gapade tomt igår när vi kom hem. 🥲 Så sorgligt på något vis. Det har varit fart, fläkt och ljud av människor hela tiden. Så härligt när familjen får vara samlad. Vi har hunnit med så mycket sen de kom, t.o.m. en flytt. Vi sa det igår när vi körde dom till flygplatsen, wow vad vi har hunnit med alltså, det känns som det gått månader nästan, ändå är det ”bara” 2 veckor.

Vi har i några dagar varit ute på vift, så mysigt att bara få hänga och vara ute och upptäcka. Vi har varit till Fuengirola, mycket finländare bor där och så finns det finska butiker. Självklart var vi tvungna att besöka en sån. Fantastiskt nog var det dessutom marknad i Fuengirola just när vi var där, den var mycket större än den i Marbella. Vi fyndade lite, bl a träningstajts för inga pengar. Härligt med fynd.

Img 5583.jpg

Efter marknaden slog vi oss ned på ett ställe som hette Casa Carina, ett svenskt litet ställe med svensk husmanskost. Vi tog en varsin räksmörgås, så goda var dem.

Så mysig bild på mamma & pappa, älskar! Vi har fångat dem på så fina bilder under dessa veckor. ❤️ Sånt som ska få en alldeles speciell plats i både minnesbank och där bilder sparas. Här satt vi vid stranden i Fuengirola och bara mös. Dom båda gillade Fuengirola väldigt mycket.

Vi har också hunnit vara till Malaga för att besöka katedralen. Så maffigt så det var inte klokt. Nästan svårt att ta in. Tänk att detta byggts någon gång i tiden. Inte klokt ju.

Innan vi gick in passerade vi denna duva som inte brydde sig nämnvärt om människor.

Det var verkligen helt otroligt där inne. Vilken upplevelse det blev. Vi gick sakta runt och bara tittade på allt vackert. Vi satt en lång stund och bara tog in lugnet. Det var verkligen så lugnt där inne också. Riktigt avkopplande. Så glad att mamma och pappa sa att de gärna ville besöka en kyrka eller liknande, annars hade nog vi aldrig åkt dit.

På kvällen åkte vi lilla familjen till La Cañada. Tipsar om dessa söta örhängen från Flying Tiger, har ni sett så söta? Jag köpte rosetterna med den lilla pinglan. Köpte också pumlorna som ska få pryda vår minigran.

Vi lyckades också se en magisk soluppgång, den har jag pratat om oavbrutet sen de kom. Ni får inte missa den…. en tidig ganska urrig morgon gav vi oss av för att se den. Så glad att den blev magisk. Så som vi sett den så många gånger, så glad att mamma och pappa också fick se den. 🌅

Vi hann också med att ta en båttur till gamla stan, Tony tog bilen så jag slapp och gå så långt. Det går inte att gå för mycket, då får jag svinont. Båtresan var hur härlig som helst. Det var rejäl sjögång då det blåste den dagen men oj vad bra katamaranen gick på vattnet, kände inte av det alls. Milo låg i nätet och hade det hur skönt som helst.

Gamla stan i Marbella och Apelsintorget. Det var också en upplevelse. Så vackert på alla sätt och alla de hundratals apelsinträden. Pappa tog med en apelsin hem men den var lite sur och säkert inte helt klar.

Vi hann också med en fika på Apelsintorget. Den gick inte av för hackor. Gott så tungan krullade sig.

Vi besökte en riktigt bra köttrestaurang här i Marbella den näst sista kvällen. Dock så åt både jag, pappa och mamma lax men Tony åt en stor köttbit som han tyckte var bra. Laxen var också riktigt god. VOVEM heter restaurangen.

Det var lite om de senaste dagarna då mamma & pappa varit här. Så skönt att få umgås ordentligt då de också bodde hos oss sista veckan. Saknar dom redan faktiskt…. men tur vi har FaceTime och kan ”umgås” på det sättet också.

I nästa inlägg ska jag visa så härligt julpynt.

Vi hörs sen!

Kram Nina

109
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
1 year ago

Har inte hängt med i svängarna (läser bara bloggen) varför behövde ni flytta? Blev det en uppgradering?

niiinis
niiinis
Reply to  Eva
1 year ago

Ägaren av lägenheten bestämde sig för att sälja. Blev en uppgradering som vi idag är väldigt glada för. 😍

Eva
Eva
Reply to  niiinis
1 year ago

Tänk när allt ordnar sig så bra 😊

Annika K
Annika K
Reply to  niiinis
1 year ago

Så skönt att det blev bättre ❤️

Sofia
Sofia
1 year ago

Så härligt ni haft det 🤗Lite kontrast för din mamma och pappa som kom hem till det första snörusket ❄️

Kul att höra att flytten blev lyckad. Ser fram emot att se mer av ert nya hem, när och om du orkar.

Mia
Mia
1 year ago

Vad fina bilder du delar med dig av. Kul att du skriver om de olika städerna och alla bra resturanger. Fortsatt trevlig vistelse🫶

IMG_5823

Nästa inlägg

SÖTA JULRECEPT

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x