ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Under your skin

Superrabatt på underbara produkter till dig

/

Hej älsklingar!

Såhär hög rabatt som jag nu under 48 timmar får ge er, har jag aldrig tidigare fått. Så ska du handla julklappar eller presenter eller varför inte fylla på dina egna förråd, så passa på nu för tusan.

Mitt favvo-kit! Det kitet som gör så jag slipper tvätta håret så ofta, det kitet som gör så mitt hår är glansigt så t.o.m

mamma undrade vad jag hade i håret när hon var här. Det rengör på djupet utan några skumma tillsatser, utan är helt naturligt. Vet ni hur länge jag letade efter något sånt till mitt hår? Jag har inte använt annat på år nu och när vi kom hit till Marbella fick jag vänta tills schampo och balsam kom ner hit, kändes som jag förstörde håret helt när jag använde andra produkter. Ge detta en chans om du inte redan har gjort det. Finns HÄR

Detta kit måste vi också prata om. Hair growth kit, det använde jag i några månader och fick verkligen en riktig skjuts i håret. Det kändes tjockare på bara någon vecka, bebisfjun började växa ut. Är det så att du tappar massa hår så förhindrar det också håravfall. Tvätta som vanligt med schampo och balsam och ha sedan i droppar av serumet i hårbotten. Jag hade i hela, gnuggade och masserade in det med fingertopparna. Ibland hade jag det i på kvällarna också innan jag la mig, fick för mig att det gjorde massa effekt på natten när man sov.

Det kommer också med en nöjd kund garanti, massor med folk som fått fin förbättring av kvalitet, tjockhet och vikarna har börjat fyllas med hår. Finns HÄR.

Måste också tipsa om mina måsten! Alltid i badrummet och i väskan. Bodylotion och handkrämen, jag tänker nu i kalla svedala också, det finns ju inget värre än fnöskiga armbågar , fötter och händer. Ja, jag har handkrämen på fötterna också när dom är riktigt torra, funkar finfint. Kika här så hittar du både handkräm och bodylotion, tipsar också om duschkrämen. Så skön på kroppen och inte alls uttorkande.

Glöm nu inte, 48 timmar med 30% rabatt med rabattkoden nina30. Skynda fynda!

Kram Nina

2
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00