Milos födelsedag i bilder

Härlig födelsedag

Ja igår firades det då 14 årig födelsedag, för andra gången faktiskt. Vi hade ett stort firande när mamma & pappa var här nere, men självklart så skulle ju den riktiga dagen också firas.

Img 6748 1.jpg

Img 0061.jpg

Img 0067.jpg

Skönsång på morgonen såklart, alltid alltid alltid. På önskelista till frukost stod rostade mackor, juice och så godsaker från Dunkin donuts. Sånt som den här mamman inte ens kan baka. Haha….

Img 0078.jpg

Underbara Sverigebesöket som är här var självklart med på firandet under dagen. Milo fick bestämma hela sin dag, vi andra hängde med och njöt av kalaset.

Img 0090.jpg

Img 6756.jpg

Img 6755.jpg

Img 6761.jpg

Img 6763.jpg

Img 0081.jpg

Img 0080.jpg
Strosa i hamnen i Puerto Banus och restaurangbesök på Jacks Smokehouse var nästa punkt på listan. Tyvärr har vi inget vidare väder just nu, så typiskt och himla trist för våra gäster men det är inte så att vi deppar ihop direkt, bara så himla typiskt just nu när dom är här. Ska vara såhär i flera dagar som det ser ut på väderappen, men av erfarenhet vet vi att sånt kan ändras också.
Som ni ser så växer Milo alldeles snart ikapp mig, det går i ett rasande tempo just nu. Efter årskiftet kommer det hända när som helst känns det som.

Img 0083.jpg

Img 0086.jpg

Mysigt restaurangbesök med mycket god mat tyckte alla. Vi satt länge och bara mös. Här har restaurangerna ofta såna här eldar som står och brinner, och julpynt upp till taket såhär i juletider. Så mysigt ju!

Img 0091.jpg

Efter maten så tillbringades sedan resten av eftermiddagen på bowlingbanan. Gick väl inget vidare för någon av dom men ändå kul ju. Själv får jag bara drömma om bowling med min rygg men en vacker dag så är jag också med. ☺️

Det blev en mysig födelsedag, födelsedagsbarnet var mer än nöjd också. Toppen med vän på besök och få fylla år samtidigt. 🥳

Nu ska jag steppa i tights och varm jacka och så ska vi ge oss av mot strandpromenaden för att ta en uppmjukande promenad för min rygg. Bra start på denna måndag.

Vi hörs lite senare igen.

Kram Nina

 

 

 

 

91
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eva
Eva
1 year ago

Hej! Bor i Portugal sen 10 år men när man får besök så vill man ju bjuda på sol o värme, vilket vi ju
Inte rår över.
Känns lite förmätet mot de som brukar jorden.
Du kan ju dock förmedla att landets vattenreservoarer har blivit påfyllda för det har behövts med en torka som varit så tuff för de som livnär sig på jordbruk.
Därifrån de vackra och goda frukterna tas tex avokadon som kräver mycket vatten.
Detta är inte menat som kritik utan mer för att vi inte kan påverka det men se det ur en positivt vinkel och förmedla.
Efter regn kommer solsken 🌞

Img 1118.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x