Julklappar för fint hår

Hej på er! 

Jag har ju ett jättefint samarbete med Under Your Skin, märket som är helt kemikaliefritt och ekologiskt. Som är det snällaste du kan ge dig själv typ. Ofta får jag frågan hur jag har så blankt och glansigt hår, ja det är ju det här märkets förtjänst. Jag behöver heller inte tvätta håret mer än max 1 gång per vecka, använder aldrig några andra produkter i…. Jo tills nu, för dom har ju släppt lite nyheter som jag nu testat. Wow wow wow! Glöm för tusan inte bort att du får 20% rabatt på ett helt köp med min rabattkod nina20.

Img 7367.jpgImg 7365.jpgImg 7368.jpg

Här har vi de nya familjemedlemmarna! Klicka HÄR för att komma till produkterna. ÄLSKAR! Nu är håret bara helt fantastiskt mest hela tiden faktiskt, haha… nej men det är sant. Nu när jag har håroljan så har jag ju saknat den förstår jag, du vet när håret är sådär frissigt och lite trött när man borstat igenom det på morgonen. Nu när det är vinter i Sverige så är just sån här hårolja perfekt för de där torra lite trötta topparna. Kolla nästa bild!

Img 7356.jpgFÖRE/EFTER

Img 2924.jpg

En liten pump i handflatan, gnugga ihop händerna och så har du världens bästa olja till dina toppar. Det enda jag har gjort på före/efter bilden är att ha i lite olja. Ser ni? Ja men den är otrolig verkligen. Detta är min lugg, den plattas ofta och det torkar ju ut en hel del, men den här oljan reglerar det direkt. Så bra verkligen! 

Img 7366.jpg

Inte att förglömma det bästa jag har, mitt detox-kit. (<klickbar länk). Jag berättade ju för er förut att jag var utan dessa när vi hade bott här ett par veckor. Det tog slut och det tog tid innan jag fick det igen. Mitt problem med torr hårbotten kom tillbaka direkt. Avskyr min torra hårbotten, men den är verkligen borta sen jag började använda dessa. Många berättar om sin torra kliande hårbotten och hur de fått hjälp då de börjar med dessa produkter, t.o.m. de med psoriasis i hårbotten har blivit mycket bättre.

Det näst bästa är att håret inte blir fettigt och att jag slipper tvätta det så ofta. Som sagt, max 1 gång per vecka. Det gör ju att håret mår så mycket bättre, och också hårbotten.

Just nu finns det massor med jul-kit (<klickbar länk) på Under Your Skin, alla jul-kit kommer i en presentbox. Kom också ihåg att koden gäller på redan nedsatta varor! Hur bra? Perfekt julklapp till någon du tycker om. ❤️

nina20 ger dig 20% rabatt på ett köp, även på nedsatta varor!

Happy Shopping & God Jul ifrån mig.

Kram Nina

18
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7325.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x