Suger i oss mellan skurarna

Hej Lucia!

Idag är det lucia, jag smög upp tidigt och slog på TV:n och SVT: s luciafirande, den är mysigast av alla. Alltid så himla fint. Det har blivit min lilla egna tradition. 

Img 7268.jpgImg 7271.jpgImg 7273.jpgImg 7274 1.jpgImg 7275.jpgImg 7276.jpgImg 7277.jpgImg 7278.jpg

I Söndags besökte vi ett underbart café/restaurang här i Marbella (Puerto Banus). Fick många tips om det men glömde som av det. Tills vi i Söndags åkte förbi det, tvärnitade och tog en snabb sväng åt höger. Så glad jag är att vi svängde in, för det var verkligen en upplevelse. Vi fick en sån fin stund där, ville inte att det skulle ta slut. Det ligger i anknytning till en golfklubb och sitter man på uteserveringen så får en magisk vy ut från den. Där satt vi och bara njöt för fulla muggar! 

 

Img 7284.jpgImg 7288.jpgImg 7289.jpgImg 0337.jpg

Vi tog in en cheesecake och en osttallrik som vi delade på. Något för alla smaker brukar vi tänka. Det är nästintill förbjudet att ta samma saker för oss för att man ska kunna uppleva så mycket som möjligt. ☺️ Några av ostarna var dessvärre ”gamla strumpor” ostar och dom klarar bara inte jag. När det smakar som det luktar är inte alls min grej. Kanske att det har med mitt extremt hypade luktsinne att göra? Resten var gott som tur var. Cheesecaken var magisk. 

Img 7295.jpgImg 7296.jpg

Magna Café, lägg på minnet ifall du någon gång besöker Marbella och vill besöka något mysigt och fint ställe. Så härligt där. Kan tänka mig att det är magnifikt en sommarkväll, tänk dig den solnedgången till ett glas vin och en god middag. 

Img 0347.jpg

Igår morse sparkade jag upp gubben tidigt, det är nämligen någon regnperiod här hos oss just nu så det regnar oavbrutet. I alla fall periodvis, rätt vad det är klarar himlen upp och vi får gassande sol. Men det är väldigt ostabilt, så kan vi väl säga. Så jag sparkade upp Tony och tänkte att vi skulle ut och njuta av soluppgången. 

Img 7303.jpgImg 7301.jpgImg 7309.jpgImg 7310.jpg

Img 7304.jpgImg 7306.jpgImg 7307.jpg

Och vilken soluppgång vi fick, magi….. tanka kraft och energi promenad som jag kallar dom. Betyder allt att få gå ut såhär och gå och se solen väcka världen och sudda ut nattens rädslor och mörker. Soluppgången har alltid varit min räddning när jag haft det som värst med ångesten. Så solen som går upp på morgonen är min medicin….min räddning….min återkomst till den riktiga världen. 

Img 7312.jpgImg 7314.jpg
Img 7314.jpg

Såg min allra första sjöborre, aldrig sett någon i verkligheten. Den här var död men gör det inte väldigt ont att eventuellt trampa på dom? 

Img 7317.jpgImg 7319.jpg

Igår såg det ut såhär, idag är det regnoväder med vindbyar upp till 70 m/sek. Vi har fått varningar i väderappen. Så idag är det sparsamt med utetid. Dock så hann vi med en promenad innan ovädret drog igång, det var skönt. 

RYGGEN

Ja ryggen ja, jag har börjat ta lite längre promenader. Så skönt! Nu har det gått 2 månader och jag känner någon form av förändring, jag kan vara utan värktabletter längre stunder, förr var det var fjärde timme dygnet runt. Har fortfarande gräsligt ont stundtals men det har förändrats till det bättre. Så nu gör jag mina övningar och tar längre promenader på morgnarna, hoppas på en klar förbättring så julen kan bli lite mysig och inte en enda smärthärd. 

Ha nu en fin dag. Så hörs vi sen. ❤️

Kram Nina

86
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carro
Carro
1 year ago

Det gör väldigt ont och kan t o m vara farligt att trampa på en sjöborre. Men om man har bra handskar kan man plocka upp dem. Såg en gammal man göra det när jag bodde i Grekland. Han skar upp den och åt med citron och lite olja á la minute. Försökte bjuda min kille på en och sa att det tydligen är världens afrodisiakum! 😂

niiinis
niiinis
Reply to  Carro
1 year ago

Hahaha! Är det? Skulle kanske ha ätit upp den då? 😂😂😂

Img 7200.jpg

Nästa inlägg

SMÖRDEGSPUFFAR MED BRIE

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x