Fikadejt & trillingnötens återkomst

Innehåller annonslänk genom reklam för KitchenTime

Gokväll!

Här är det kväller och jag kom precis på att vi inte ätit middag. Haha, hur kan det bli så ibland. Vi har alla haft fullt upp så middagen glömdes bort, dessutom åt vi en väldigt sen lunch. Så nu blir det te och macka här på nattkröken känns det som. 

Img 7449.jpg

Idag var vi och gjorde ärenden på La Canada. Sen blev det en fika på Starbucks. Jag satt mest själv och glodde på folk då Tony satt i teamsmöte under hela fikat. Det är då jag passar på att glo på folk, hur kul sysselsättning? ☺️ Pinsamt bara när man blir påkommen. 

Img 7452.jpgImg 0436.jpgImg 7444.jpg

Starbucks hade pyntat för fullt. Glömde fota men dom har helt ljuvliga tekoppar. Både med tomtar på men också med deras logga. Blev helt kär! Jag drack kanomillte med havremjölk, testa det nångång, den kombon är så god med en klick honung i. 

Img 7475.jpg

Idag gjorde jag lite julgodis, testade min nya form. Min trippelnötsform (<klickbar länk). Nej men vilken succé! Jag kommer förmodligen inte behöva göra annan julgodis i år. Haha….

Img 7473.jpgImg 7472.jpgImg 7471.jpgImg 7474.jpg

Succé! Hur mycket har inte folk saknat trillingnöten sen den försvann ur Aladdinasken? Nu kan man göra hur många som helst. Det enda du behöver är mjölkchoklad, trillingnötsformen och hasselnötter. Sen är det bara tuta och köra! Uppskattat som tusan!

Nehej, nu blir det smörgås och te här. Sen kolla lite serie tror jag. Tony sitter spikad framför fotbollen mellan Marocko och Frankrike.

Ha en fin kväll, imorgon är det redan Torsdag.

Kram Nina

69
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Maria
Maria
1 year ago

Hej. åh en sån form måste jag köpa!! Använde ischoklad formar, men blir ju inte lika snyggt. Smälte lite nougat tillsammans med chokladen, och det gick hem hos min sambo.
Ha det gott <3

Sofia
Sofia
1 year ago

Marabou borde ju verkligen sälja påsar/askar med trillingnöt. Tror de skulle vara superpoppis.

Img 7432.jpg

Nästa inlägg

Kladdkaketomteluvor

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x