Gott nytt år!

Innehåller annonslänkar för NordicFeel

Nytt år snart!

Det är Nyårsafton. Dagarna mellan julafton och nu har liksom bara skenat fram. Jag hänger inte med….dessutom vet min högkänslighet inga gränser just nu. Igår var vi på Mall of Scandinavia och det var smockat av folk. Fick nästan lite panikkänslor när hjärnan liksom försökte hänga med i svängarna. Skrev om det på min Instastory. Tänkte i alla fall berätta om våra dagar som gått. 

Img 7965.jpg

Godis! Ja men det måste jag nästan börja inlägget med. Jag har nästintill vräkt i mig sen min visdomstand lämnade min kropp. Jag kunde inte äta sött när den var kvar, det ilade ju så vansinnigt. Så nu under julen har jag fullkomligen släppt alla tyglar när det kommer till att äta godis. Haha! Härligt på något sätt…. Direkt efter frukost har jag kunnat tagit några Lindt kulor, köpte ju en jättepåse på Mall dagarna innan jul. Och gissa om det varit smarrigt. Har också utforskat alla Juleskums smaker. Säger såhär, original är bäst, cocoa cola var INTE gott. ☺️

Img 7966.jpg

Jag som inte använt brun utan sol så mycket de senaste månaderna, (lyckades ju på något konstigt vis bli brun ändå även fast jag aldrig solar när vi bodde i Spanien), blev sååå imponerad av hur bra den här BUS:en egentligen är. Det är nästan ett skämt. Detta är en strykning och jag ser ut som jag varit högsäsong i Marbella och pressat i 2 veckor. Du hittar den HÄR, kampanj just nu! Glöm inte handsken om du köper, den är bäst, den finns HÄR. Det är kampanj på den också. 

Img 7992.jpgImg 8069.jpg

Vi har gosat en hel del med den här hårbollen. Så himla himla mysigt att vara återförenade igen. Det har verkligen varit höjden av mys. Alla gosar på henne dessutom. Min lila tjej. Hon har verkligen varit saknad. 

Img 7993.jpg

Det blev till att byta skor till något varmare när vi kom till Sverige. Så glad för dessa moonboots som är både mjuka och varma för min stackars rygg. Gick fint att gå i dessa, jag har ju som sagt provat typ allt på marknaden som ska göra så jag får mindre ont. Nu har jag inte provat mina HOKA men tänkte nästan göra det nu när jag är lite bättre i ryggen. 

Img 7998.jpgImg 7999.jpg

Vi upptäckte att Chop Chop här hemma i småstaden fått sig en total makeover. Vi blev sååå chockade när vi klev in. Som ett helt nytt ställe. Så fräscht! Passerar ni nångång i Enköping så lova och stanna till, det är många som stannar till här då det ligger precis vid motorvägen. 

Img 8009.jpgImg 8083.jpg

Ja men mer då? Jo men tror ni inte Tony med din kollega varit med i en padelturnering som VECA anordnat på Enköpings padelarena och så vann dom hela skiten! 💫🏆 Jag tror minsann att alla timmar på padelbanan i Spanien gett effekt. Så kul och jag var stolt som en tupp över dom. Jag kollade såklart alla matcher, den enda roliga med diskbråck. 😂

Img 8092.jpgImg 8093.jpgImg 8095.jpgImg 8096.jpgImg 8100.jpg

Apropå ryggen, jag har börjat gå hos en nygammal kärlek höll jag på och skriva. Menar att jag verkligen tycker den osteopaten som jag går hos är grym, om inte fenomenal. Lokalerna är dessutom superfräscha. Första gången jag var hos honom var 2014. Sen har jag tagit många års uppehåll men så nu när vi kom hem från Spanien fick jag bara en känsla att jag måste till honom. Jag går ju mycket på magkänsla. I Torsdags var det andra besöket sen vi kom hem, och jag säger bara det, jag är bättre! Efter bara 2 behandlingar….. 😭❤️ Alltså lyckan vet inga gränser, vågar inte riktigt ropa hej än för igår var en hemsk dag. Men det blir så dagarna efter behandling, då har man extra ont innan det vänder. Men jag känner en annan rörlighet, inte alls samma vidriga hugg och smärta som tidigare. Det har på något vis ändrat skepnad. Fortfarande kan det göra monstruöst ont, men det är kortare perioder och inte med samma intensitet och svettpärlor i pannan. Jag råkade tipsa om honom på min Instagram och nu är han väldigt fullbokad. Fast jag bjuder på det, inget samarbete eller nåt, han är bara helt galet bra. Inget som gör ont alls heller. Vill du boka gör du det HÄR, vill du läsa mer om osteopati kan du läsa om det HÄR. 

Det är en behandling som går ut på att hjälpa kroppens egna läkningssystem, man löser liksom upp ”bumpar” i vägen så att säga. Sen säger Tomas (som han heter) att många symtom vi går omkring med inte behöver komma exakt från det stället. T ex så är jag ju helt sned. Det börjar liksom från nacken och löper hela vägen ned. Kanske inte konstigt då att man får diskbråck? Sist kände jag verkligen av behandlingen tydligt, det är så häftigt. Och igår hade jag som träningsvärk i hela överkroppen. Nej men tampas du med symtom från kroppen, så läs på och boka tid säger jag. Jag har fått upp mitt hopp, kanske återvänder livet så smått? 

Img 8119.jpgImg 8121.jpgImg 8123.jpgImg 8127.jpgF91797ba e7f9 46eb 8674 e37a5450afe2.jpgImg 0680.jpg

Bilder jag fick ihop från gårdagen. Haha, nej men vi var på Mall of Scandinavia (vet att det inte heter så länge men för mig kommer det förmodligen alltid heta så). Milos julklappspengar och presentkort brann i kuvertet så det blev till att åka dit och sätta sprätt på dom. 

Bild 1: Från restaurang Egon. Vi startade allt med lite lunch. Jag åt en vanlig pizza, alltså inte glutenfri, blir kaos i magen men ibland kan jag inte låta bli. 

Bild 2: Sötaste jag sett, storlek 17 och så otroligt små. Längtar lite till det kanske dimper ned något barnbarn så småningom och man får köpa sånt här gulligt. 

Bild 3: Ben, rumpor, lukter, skrik, ljud, musik, andedräkter, dofter, knuff, intryck…. Ja som högkänslig så kan mellandagsrea i ett stort köpcenter vara lite övermäktigt. Det blev det för mig igår. Fyyyy, fick nästan panik till slut. Fick skynda till fiket och sätta mig i ett hörn för lite lugn. 

Bild 4: Dock så blev det inget lugn. Jag fick definitiv  inte koffeinfritt kaffe kan jag säga. Fick enorm hjärtklappning som jag alltid får av vanligt kaffe. Så den lugna stunden blev inte så lugn. Många tyckte jag skulle skriva till dom, så jag gjorde faktiskt det. Det här är ju inte bra….alls… Får se om jag får något svar? 

Bild 5: Innan jag for iväg till fiket såg jag den här lilla 15 cm höga hårbollen. Alltså på riktigt! Hur söt, hjärtat höll på att sprängas. Älskade lilla parvel. 

Bild 6: Här hade jag gett upp helt, stod där och bara glodde framför mig och längtade till bilen. Som tur är så är min familj helt med på att jag är högkänslig, och att många ggr när det blir såhär så får jag avlägsna mig eller sätta mig nånstans så springer dom. Det är skönt. Tony tog den här bilden när de var på väg ned till mig. 

Img 8137.jpg

Såhär är det….

Nehej! Vi hade helt andra planer för nyårsafton men nu har allt gått i stöpet och vi har bestämt oss för att bara vara hemma och laga god mat. Det blir nog 2 olika förrätter, kanske får jag tag på bingolotter också. Det blir mysigt. Ska duka fint o h sånt. Det blir hur mysigt som helst det med. Nästan skönt om man får säga det högt. 

Nu önskar jag dig ett riktigt gott nytt år, och hoppas 2023 ska ge oss alla lite lugn och ro, fred och allt det där. Det behöver vi alla. 

Kram Nina

100
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
1 year ago

Gott nytt år från oss alla! Vi firar här hemma med lilla familjen, hamstrar och katter. Har börjat dagen med några timmars fortnite och sedan är planen sällskapsspel. Någonting som barnen älskar men som sällan hinna med. Ge Majlis lite extra kel från oss. Hon är saknad.

MH
MH
1 year ago

Åh det är ju så jobbigt med folksamlingar kan jag också tycka. Du skriver alltid så intressant och fina foton.
Önskar dig och din familj och alla andra ett Gott Nytt år. Må väl. Kram/MH Österlen

niiinis
niiinis
Reply to  MH
1 year ago

❤️❤️❤️ Tack, detsamma till dig!

Img 7081.jpg

Nästa inlägg

Festlig saffranskaka med kolamousse

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x