ANNONS

Såhär sminkar jag fylligare läppar

Halloj!

Har så smått börjat ladda för Formex, i veckan far vi dit och kikar. Tror att det kanske får bli en 2 dagars denna gång, av erfarenhet vet jag att det är omöjligt att gå igenom hela på bara en dag. Försöker man så är man heeeelt slut i all oändlighet efteråt. Det var så längesen jag var där. Jag älskar verkligen Formex, så mycket inspiration och fantastiska människor där varje gång.

Img 8945.jpg

I helgen var vi till en av mina favoritbutiker på besök. Jag har ju handlat där i år och dagar och besöker man butiken får man hålla i sig för man vill ha typ allt! Nu ska vi göra ett ”limited edition” samarbete och idag ska jag plåta det så ska du få se det alldeles snart. Så pepp! Johanna & Ingela som äger butiken är verkligen de mest varma fina människorna som finns. Johanna bor i Marbella så vi hade möjlighet att ses ett par gånger när vi bodde där, hon bor så otroligt fint i ett supermysigt hus. Önskar jag hade fotat lite.

915E55B6-C31F-4C1B-AF3D-94DF375E2B6B

I shoppingpåsen denna gången så följde denna fantastiska ring med. Den är stor och så himla vacker. Är verkligen helt kär, har örhängen i samma.

Img 8887.jpg

Många på Instagram undrade vad jag hade på läpparna. Det är denna läppglans (<klickbar länk) och läppenna (<klickbar länk) som jag har använt.

Om du vill få läpparna lite mer fylliga så tipsar jag om att använda läppenna. Det trollar fram lite mer volym.

D748AA1B-1EBD-4CBA-B519-02FA4FB9CA85
Bild lånad HÄR.

Det är ungefär den här metoden jag utgår ifrån. Nu är det fler steg här då de också i steg 3 använt sig av concealer. Det gör man dör att jämna ut och för att ljuset ger mer volym. Det gör inte jag. Men jag utgår från steg 2 där jag målar läppennan på läpplinjen, kanske en liten smula över. Steg 4, ja där målar jag hela läpparna sedan med läppennan. Steg 5 hoppar jag över då de haft på läppstift där. Steg 6 på med läppglans och steg 7 om du vill, ha på lite highlighter högst upp i amorbågen. Detta brukar jag göra innan jag sminkar läpparna.

Ja men det var lite makeup tips såhär på en måndag. Ni är många som efterfrågar makeup tips och jag lovar att jag ska bli bättre på det.

Ha en fin måndag! Vi hörs sen igen.

Kram Nina

42
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
DFC16DD1-61A8-4C2A-B026-75FDECD0E172

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x