ANNONS

Fluffigt kaffe och slappardag

God förmiddag min vän!

Igår var jag bara hemma, mamma och pappa var förbi på förmiddagen och tog en kaffe. Härligt med lite sällskap medans Tony var hos sin bror och hjälpte till på tomten. Jag gick verkligen i pyjamas hela dagen. Som en slabb, utan BH också så nassarna fick dingla fritt hela långa dagen. Förr kunde jag aldrig gå utan BH, nu skulle jag kunna leva utan BH. Undra hur det kan vara så? Varför avskydde jag det så mycket förr? Fattar inte?

Just innan mamma och pappa kom igår så satte jag igång slowcookern med den här nya chutneyn som jag testade. I 6 timmar kokade den, gissa om det blev bra? Blev hur bra som helst. Kommer recept på den imorgon. Chutneyn kan användas till ostbrickan, att vispa fetaost och cream cheese och sen på med den här och doppa bröd eller kex där i är maaaagiskt, passar i grytor och i kalla/varma såser. Chutney sätter det där lilla extra i smakväg.

Älskar dessa ostronfat som vi har i både vitt och sand. Det är superbra pris på dom nu, den i sand hittar du HÄR, de i vitt hittar du HÄR.

Till lunch igår åt vi tacos, jag köpte storpack på köttfärs sist och gjorde mindre förpackningar sådär som jag brukar göra. Lägger i påsar och plattar till, tar typ 4 minuter i micron på tining. Spartips nu när allt är så dyrt, köp jättepaket av köttfärs och frys in mindre förpackningar. Hade 2 små paket kvar av köttfärsen igår och hade tacogrejer hemma, blev så glad när jag fick ihop till det. Perfekt Söndagsmat tycker jag. Helst när man inte orkat ta sig iväg nånstans på hela dagen.

De kalljästa frallorna från i morse. Tony åt så han sprack typ. Nej men finns det något godare än färska frallor, jag kan känna nu i gommen hur det smakar. Fifasen så gott det är. Tänk när dom är ljumna och smöret smälter och osten börjar svettas uppepå och så biter man ned i det där brödet så det blir spår i smöret. Gaaaaah! 😋

I morse medan jag drack min smoothie så satte jag mig för första gången i min dagsljuslampa. Jajemen! Nu jädrans ska vi råda bot på den här galna dygnsrytmen. Har läst på och man ska göra det på morgonen. Man ska sitta i ca 30 min, max 2 timmar. Man kan sitta och göra andra saker, bara man sitter nära den och har ögonen emot den, inte in i den men att ögonen är riktade åt det hållet. Jag har haft den här lampan i flera år men har aldrig gett det en ärlig chans. Men nu ska vi se om detta funkar, ni kommer såklart få veta hur det går? Lampan finns HÄR om du vill läsa mer om den.

Kaffemuggarna är köpta i Spanien. Men hittade liknande HÄR.

Alltså wow! Det här kaffet alltså! Det blev så hiiiiiila gott. Testa! Trodde aldrig det skulle vara så gott med honung i kaffe, det är verkligen magiskt.

FLUFFIGT HONUNGSKAFFE

2 tsk snabbkaffe

2 msk vatten

1/2 msk honung

2 dl iKaffe

Gör såhär:

1) Blanda vatten och snabbkaffe. Ta en sån liten handvisp/mjölkvisp och vispa det till ett fluffigt skum.

2) Värm honungen och häll i den. Värm och skumma mjölken, blanda, drick och njut!

Sååååå gott!

Nehej, måste fortsätta här, vi hörs sen igen!

Kram Nina

72
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
1 year ago

Hej Nina
Nej men snälla du hur kan du ha lampan hemma i flera år och äntligen ger den en chans? Hoppas verkligen att lampan hjälper dig. Att du nu låter nassarna dingla fritt tror jag att du är väldigt trygg med dig själv,förr när du alltid hade bh då kanske du var orolig över att du ska få hängbröst. Jag vet inte jag gissar vilt 🙂

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
1 year ago

Haha, nej men jag tyckte det var riktigt oskönt, riktigt obehagligt faktiskt. Och nu tycker jag det är superskönt! 😅

S
S
1 year ago

Men wow vilka ögonfransar!! Dina egna eller fejk? Superfina!

niiinis
niiinis
Reply to  S
1 year ago

Tack så mycket. Fejk är dom. ☺️

Img 9504.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x