Rynkig trött hud som behöver boost

Innehåller annonslänkar genom reklam för NordicFeel

Morning!

En lugn tidig och skön morgon här hemma. Jag har jobbat halva natten, jag sover ju när ni andra har kvällsmys och så är jag vaken när ni andra sover. 😂 Tappat bort ljusterapilampan, eller inte tappat bort, snarare glömt bort. Ska komma ihåg det till frukosten igen, måste ge det en ärlig chans….

Hörni! Här pågår ”ta hand om sig” morgon. Jag booostar min hy med alla medel nu. Inte för att den är så hemsk, men för att den ska bibehålla sig fin och återfuktad. Jag vet att sköter inte jag huden så blir jag som en fnöskboll på en millisekund.

 

Här sitter jag och ser ut som en blöt katt! Har kladdat in håret i ansiktsmasken också. Haha, men jädrans så bra det blir alltså. Den här masken bara åker in slurp i ansiktet. Kan heller inte avgöra om det känns varmt eller kallt i ansiktet, supersjuk känsla men det känns verkligen som att den bara booooostar. ÄLSKAR!

Hydra Oxygen recovery gel mask (<klickbar länk)

Ett hett tips till dig som tycker att du ser ovanligt rynkig ut, känns glåmig och trött i ansiktet, kör den här! Alltså jag kände mig 10 år yngre efteråt, haha… Det var som om huden liksom fick dricka och äta, och sova 8 timmar. Ser ni konsistensen? Som en gelé. En kall härlig boostande gelé. En syremask som ger lyster och återfuktning i 72 timmar med rent arktiskt källvatten, nordisk björksav (you had me att björksav – då otroligt hälsosamt), hjortron och blåbärsvatten. Jag har den på i 15 – 20 minuter. Sååå skönt efteråt.

Moisturizing prebiotic oil-cocktail (<klickbar länk). Efteråt så tvättar jag bort masken. Sedan skakar jag om den här flaskan och så ger jag huden ytterligare en cocktail av en återfuktande olja, prebiotisk (inflammationshämmande) xylitol som bygger upp hudens fuktbarriär på en ny nivå. Den var så härligt att ha på efteråt. Jag har ju extremt känslig hud i ansiktet, dessa passade även mig som känslig. Tips tips! Så skön och härlig känsla efteråt!

Jag beställde även en fuktgivande kräm från samma märke men den tyckte jag var alldeles för kladdig och gick inte in i huden så bra så jag kommer inte tipsa om den. Jag avskyr ju in det blir för kladdigt, så produkter jag använder måste gå in i huden.

Nu ska jag ta mitt återfuktande boostade 10 år yngre ansikte och baka lite bröd till familjen. Dom ska få en riktigt härlig söndagsfrulle när dom vaknar.

Vi hörs sen igen!

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
1 year ago

Ett tips är att förvara masken i kylskåpet. Underbar att smörja in ansiktet med sedan. Ett annat tips är att ha masken över natten.

Lisa
Lisa
1 year ago

Är den parfymfri?!🤗

niiinis
niiinis
Reply to  Lisa
1 year ago

Nej den är inte parfymfri.

Img 9936.jpg

Nästa inlägg

Smördegspuffar med chèvre

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x