Morgonlyxen

Innehåller annonslänkar genom reklam för Åhléns, Mio och Adlibris

Godmorgon!

Tidig tidig morgon här hemma hörni, jag har hunnit med typ allt. Haha…. Har man vaknat mitt i natten ja då hinner man med en hel del. Så är det.

Kom på att jag ju inte visade er Söndagens långfrukost. Ja men det måste visas tänker jag för finns det något så härligt som en lååååång helgfrukost i soffan medan TV:n visar skidor eller vad det nu är? Love it.

Mina ”all time favorite” marmelader från Hafi. Kolla in smakerna?! Dessa är lite svåra att få tag på vet jag, men det finns några återförsäljare. Jag vet att Tehuset Java (kolla HÄR) har några av sorterna, bla min favorit Ananas, Kokos och Rom. Som att dricka drinken piña colada fast på macka, haha….

Skar upp lite av min favoritost Black Bomber. Den är liksom fin att serveras ut sin egen bytta. Jag brukar bara skära loss locket så att säga, sedan skär jag med en kniv i osten hejvilt och så ställer jag fram den så. Blir perfekta krämiga bitar som man kan äta. I söndags åt jag med en klick marmelad på varje, omöjligt att sluta äta.

Drack te ur en av mina favoritkoppar, superbra pris på dessa nu förresten. Tror det var halva priset på 2 pack, finns HÄR. Assietterna hittar du HÄR. Glaset med juice är våra ”finglas” eller vad man ska säga. Haha, inte för att dom är dyra eller så (dom är superbilliga) men dessa dukar jag alltid upp som vattenglas på middagar och som juiceglas när vi har långfrukostar. Finns HÄR. Tycker dom är såå fina!

Min stund för mig själv på morgonen brukar också innebära lite rökelser som eldas och så drar jag lite kort. Det här är min stund för reflektion, drömmar och framtidsmål. Älskar kortet jag fick, det måste betyda något väldigt bra. Dessa kort som jag använder hittar du HÄR.

Nu måste jag fortsätta här, har två nya recept som jag ska testa idag så jag är lite pepp på att resan börja laga mat fast klockan bara är halv 9 på morgonen. För visst heter det väl morgon då fortfarande? Såhär ungefär delar jag upp dagen….

5.00 – 9.30 morgon

9.30 – 12.00 förmiddag

12.00 – 13.00 lunch

13.00 – 16.30 eftermiddag

16.30 – 18.00 middagstid

18.00 – 23.00 kväll

23.00 – 05.00 natt

Ja detta om jag själv skulle leva och sova normaltider. Mina tider vill ni inte veta. Hahaha, dom är så konstiga så det tål knappt att berättas om.

Ha en fin tisdag, nu gör vi det bästa av den här dagen.

Kram Nina

51
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 7323.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x