Storstadspuls

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Gokväll!

Mina ögon går i kors här men ville snabbt kika in och säga hej och så natti natti typ. Idag var det möten i Sthlm och så passade jag på och mysa lite med Mellan också. Vi var på ”Pom och Flora” och ät brunch. Woooow så gott!

Här drog vi iväg, jag i mina fotriktiga skor. Så glad jag har dessa mjuka skor nu, får mer ont av andra även om jag ibland har andra. Klänningen fick jag frågor om på Instagram. Så mjuk, icke”-stickig” klänning som är så skön på! Finns HÄR, fanns i beige också, ångrar nu när det visade sig hur skön klänningen var att jag inte beställde den också. Den finns HÄR.

Läsglasögonen åker på och av när jag äter. Haha, tänk att det gått så långt så jag ibland m äter med läsglasögonen för och se maten.

Efter möten så mötte vi upp Tony på gallerian, en liten fika på Vetekatten hann ju med innan vi for hemåt. Jag valde en glutenfri semmelmuffins. Mums.

Nehej! Nu måste jag sova faktiskt, sååå trött! Imorgon är det Fredag igen. Var tog den här veckan vägen? Fattar ingenting! Men inte mig emot, imorgon kör vi fredagspepp så det står härliga till.

Kram Nina

73
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marianne
Marianne
1 year ago

Tack för alla tips !
Senaste bakade jag tekakor i långpanna som blev mycket uppskattat av min man och mitt barnbarn särskilt !
Mandelmasskakan för något år sedan har blivit en favorit i hela släkten !
Och senast vi var i Stockholm åt vi lunch på Mårten Trotzig med ett av våra barnbarn. Mycket uppskattat av alla !
Trevlig helg !

niiinis
niiinis
Reply to  Marianne
1 year ago

Vad härligt att mina recept och tips uppskattas. Glad jag blir. Kram och trevlig helg. ❤️

Img 0672.jpg

Nästa inlägg

Mustig Kyckling och bacongratäng

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x