ANNONS

Hur mysigt att dricka te ur?

Godmorgon!

Söndagmorgon och här doftar det av nybakt bröd, som vanligt kanske jag ska säga för nuförtiden är det de enda jag bakar känns det som. Ska dock ta tag i lite roliga alla hjärtans dag bakverk nu eftersom det ju är alla hjärtans dag på tisdag.

Denna morgon ska tet serveras i våra nya temuggar med tillhörande kanna. Amen hur trevliga? Det är ingen mindre än Prins Carl Philips märke förstår ni. Kannan är stor och så fin tycker jag, och allt till riktigt bra pris också. Kannan finns HÄR, kopparna HÄR. Älskar, det blir ju så mycket godare med allt när man har lite fint porslin att dricka det ur.

Det jag är ute efter nu är en sån hatt till kannan, du vet en så som förmodligen var mer regel än undantag för våra mor och farföräldrar. Sen borde man ju nästan rota fram glöggens lilla värmehållningsanordning och ställa den på så man kan ta en riktigt lååååååång söndagsfrulle och kunna dricka 114 koppar te. Haha….. Så mysigt ju.

Ha en mysig Söndag nu, vi hörs lite senare!

Kram Nina

37
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marita
Marita
1 year ago

Fin kanna! Är det tesil nedsänkt i den? Har en Höganäs som är konstruerad så tycker det är jättebra!

niiinis
niiinis
Reply to  Marita
1 year ago

Nej, ingen tesil i denna. ☺️

Ulrika
Ulrika
1 year ago

Fina tehuvor finns på Svenskt Tenn😊

niiinis
niiinis
Reply to  Ulrika
1 year ago

Så heter det ju. Måste kolla in dem. Tack för tips! 😍

Nästa inlägg

Fredag & Lördag

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x