Minisemester

Godmorgon annorlunda Måndag
Ja men visst, vi är på en liten kortsemester där Milo och Tony ska åka milsvis med skidor utför, själv ska jag mysa med Majlis i stugvärmen och jobba. Jag har massor att komma ikapp med, jag ska också fota några kampanjer (behöver snö till några av dem) så jag har att göra, så kan man ju säga. Men det känns ändå härligt att byta miljö och här kan jag fokusera 100% på jobb och inte på någon tvätt eller annat som behövs fixas med för att man är hemma. Jag känner mig dock så otroligt hemma här i vårt hus. Jag som är är både högkänslig och medial känner ju direkt om det är sköna energier i väggarna och det var det verkligen här. Otroligt harmoniskt och fint.
Älskar vårt boende, detta område är helt nybyggt och husen är sååå fräscha. Vi har en fantastisk vy härifrån. Kan stå och bara titta i en evighet. Ski in ski out är det också, man går 25 meter och så ställer man sig på skidorna och brassar ned. Dessutom är det djurvänligt så vi kunde ta med Majlis. Resan hit gick toppen, hon var lite stressad och orolig i början men sen lugnade hon sig och bara låg i sin transportkorg och vilade. Så duktig tjej. Nu ligger hon här bredvid mig och sover. Hon äter, dricker och går på lådan som vanligt. Ibland blir jag så förundrad över att en så pass ängslig liten katt som hon är så är hon otroligt smidig att ta med. Sist vi gjorde det så var vi i fjällen med hela konkarongen och skulle fira jul, det var samma då. Hon fann sig direkt. Det är väldigt skönt! Det är nog lite så… ”Bara jag får vara med min flock så ordnar sig allt”. Nehej! Nu ska jag gå upp och göra brakfrukost till min flock som ska åka skidor hela dagen så det får bli en ordentlig påfyllning. Vi hörs snart igen! Kram Nina
69
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina
Nina
1 year ago

Vad är det för märke på det snygga läppstift du hade i alla hjärtans dags inlägget ?

niiinis
niiinis
Reply to  Nina
1 year ago

Ska lägga upp det här senare.

Frida
Frida
1 year ago

Åh så fint och härligt det ser ut! Var är ni någonstans?
Kram fina!

niiinis
niiinis
Reply to  Frida
1 year ago

Ja det är superfint verkligen. Vi är i Kungsberget. Kram ❤️

Helene
Helene
1 year ago

Ser väldigt mysigt ut. Åker inte du skidor? Jag åker numera på längden mer avkopplande.

niiinis
niiinis
Reply to  Helene
1 year ago

Jo jag åker hur mycket som helst, men jag har diskbråck så i år blir det nog inte så mycket åka alls för min del.

Lisa
Lisa
1 year ago

Vart hyr ni ?

niiinis
niiinis
Reply to  Lisa
1 year ago

Kungsberget.

Img 1335.jpg

Nästa inlägg

Veckomatsedel

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x