Längre, starkare och tjockare hår

Gokväll!

Äntligen får jag ge ut en rabattkod till er igen, ni är flera som skrivit och frågat om jag har någon rabattkod på gång hos Under Your Skin. Om jag har, NINA20 ger dig som vanligt 20% rabatt på ett helt köp, gäller på allt på hela sidan.

Nu använder ju både jag och Tony ”Hair Growth Kit” serien. Jag varvar ju mellan Detox Kit och detta kit. Nu kör jag denna igen och har gjort i över en månad. Kan säga att jag senast igår tänkte ”hur kan mina extensions ha sån utväxt redan”? Sen kom jag på det, jag använder ju Hair Growth kitet. Varje gång jag gör det så blir det såhär, fattar inte hur jag glömmer det varje gång.

Här är Tonys hårbotten och hans vikar. Det händer massor där, små strån som vaknat till liv.

Nu ligger håret lite olika men mina ljusa partier börjar fyllas i av mörkt hår. Då har jag tvättat med Hair Growth kitet och så smörjer jag morgon och kväll med activating hair serum. Det står att man ska använda det dagligen, alltså en gång per dag men jag droppar morgon och kväll. Jag boostar järnet nu. Dropparna droppar jag mest i mina ”vikar” men också i resten av hårbotten. Så häftigt att se när det händer saker.

Det jag märker också är att jag inte tappar hår alls. Alltså alls. Det är INGET i min borste. Jag minns när jag för ett par år sen (av snabb viktnedgång) tappade halva kalufsen varje gång jag duschade. Vad otäckt det var minns jag. Varje gång jag drog handen genom håret så hade jag maaaassor med hår i handen. Varje gång jag borstade håret så var den full efteråt. Kändes som jag hade en råttsvans till hår till slut.

89% upplever minskad håravfall, jag är en av dem. Enligt en studie som Under Your Skin har gjort så växer ca 13500 nya hårstrån fram när du använder Hair Growth kitet. Efter ca 3-5 månader märker man skillnad på tjocklek på håret. I externa studier upplever 95% att håret känns starkare och friskare än tidigare.

Om du inte sett skillnad på 150 dagar så har Under Your Skin en garanti om pengarna tillbaka om du inte är nöjd. En sak som en del kanske inte tänker på är att detta också funkar på skägg…. Ja alltså jag kanske inte vill ha mer skägg än vad jag har, men det finns en del män där ute som önskar en tät skäggväxt.

Glöm inte min rabattkod NINA20 nu som ger dig 20% rabatt på ett helt köp. Gäller på allt på hela sidan. Klicka in HÄR så kommer du direkt till hair Growth kitet.

Kram Nina

21
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vackraste sockerkaksformen

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x