ANNONS

PÅSKSMÖRGÅSTÅRTA och påsktips

Påsktips

Ja men jag så taggad och pepp för påsken, vem är inte det tänker jag med tanke på att det är då våren kommer smälla till. Ja jag har i alla fall bestämt det. 😅 Här fortsätter jag med lite påskiga tips.

PÅSKSMÖRGÅSTÅRTA

2 hela jubileumskakor (Polar, finns på ICA)
5 dl creme fraiche (34%)
300 g färskost (Philadelphia)
1 röd lök
1 knippe färsk dill
2 krm cayennepeppar
2 msk honung
salt & peppar (gärna färskmalen)
3 ägg
200 g handskalade räkor
4 potatisar

Garnering:

300 g handskalade räkor

3 ägg

4 färskpotatisar

1/2 salladslök

Gör såhär:

1) Börja med att koka potatisen, låt den sedan svalna.

2) Gör fyllning: Vispa creme fraiche, det blir till en början vattnigare men fortsätt så blir den till slut en fast vispad creme fraiche. Blanda den med färskost, hackad rödlök, hackad dill, alla kryddor och honung.

3) Lägg ut brödet på ett stort fat. Det ska vara ett stort runt bröd. Bred ut ungefär hälften av fyllningen på kakan. Skiva färskpotatis och lägg på, dela äggen i 4 klyftor och lägg på dem också. Rippla över lite räkor avslutningsvis.

4) Lägg på ett bröd igen. Gör samma sak, denna gången så kan du lägga ned lite tid på att göra det vackert också. Låt stå i kylen i någon timma om du kan, den gottar till sig och blir makalöst saftig och så vansinnigt god!

Fåtölj HÄR

Soffa HÄR

Har ni sett så himla fina utemöbler? Åh jag blev helt kär! Var in på Mio en sväng och kollade, dessa var bara så fina. Tänk när vi kan börja plocka fram våra utemöbler och kan sitta ute och ta en kopp kaffe. Åh vad jag längtar, den känslan alltså…..

Finns paket HÄR med soffbord också.

Ja ja, om bara några veckor kommer vi förmodligen få börja med att fixa på våra altaner, ni i norr kanske får vänta lite till. Men är det inte en väldigt härlig period vi går till mötes hörni!? Jag längtar och ser verkligen fram emot allt som våren kommer med.

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

78
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Giggi
Giggi
11 months ago

Fantastisk god,fräsch smörgåstårta. En ny favorit ❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Giggi
11 months ago

Vad roligt att den uppskattades! 😍

Img 2632.jpg

Nästa inlägg

Ugnspannkaka de luxe

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x