Högbo Brukshotell och rabattkod till dig!

Godmorgon!

Wow vad fort helgen gick, jag är ändå glad att vi hann att njuta av den. Så härligt på alla sätt! Ska berätta allt. Innan jag börjar berätta så tänkte jag ge dig en rabattkod som du får använda. Med denna rabattkod NIIINIS20 får du nämligen 20% rabatt på boende och frukost hos Högbo Brukshotell. Du klickar dig in HÄR. Nu ska jag berätta om vår upplevelse där!

När vi svängde av mot Sandviken och senare Högbo Brukshotell så bröt solen igenom. Det var så fint att se. Vi började med att checka in.

Vi bodde i en utav stugorna på gården, så himla mysigt och gammaldags. Blev helt kär redan av första anblicken.

Stugan, som visade sig vara en hur mysig svit som helst, bestod av matrum, vardagsrum, sovrum och badrum. Vi fick ett så himla fint välkomnande med bubbel och en goodiebag med godsaker från deras lilla butik. chokladen är t ex choklad som man hittat på deras chokladbord på middagen – det var verkligen helt otroligt. Så gott så tungan krullade sig!

Jag hoppade i badrocken direkt och så började vi med att titta på en oerhört viktig match för Theddes del. Han stod ensam med laget (som headcoach då ordinarie insjuknat i covid), sista avgörande match i slutspel. Åh herregud vad nervös jag var, tyvärr så gick det inte vägen men jag är stolt som en tupp över honom. Få 26 åringar skulle kanske klara den enorma pressen han hade på sina axlar, han är så ung… och det skriver dom om mycket i Schweiz, just att han är så ung. Efter jag återhämtat mig från pärsen (det var tufft att se dom förlora för jag vet exakt vad Thedde känner), så fixade vi oss för middagen som var bokad kl 20.30.

Vi var så pepp då vi visste att de är kända för den otroliga maten, och att i stort sett allt är närproducerat. Så häftigt ju!

Vi hade middagspaketet och i det ingår förrätt, varmrätt, efterrätt och chokladbord. Menyn var sprillans ny, så ny så dom inte hunnit ändra den på hemsida så nu minns jag tyvärr inte exakt allt som var i varje rätt, men gissar att de snart ändrar den även på hemsidan. Till förrätt åt Tony råbiff och jag tog rimmad gös. Båda tyckte det var helt otroligt gott! Till varmrätt tog Tony dovhjort och jag tog röding. Tony utbrast att det var det godaste han ätit i hela sitt liv. Smakerna i båda våra rötter var helt magisk, alltså såna smakexplosioner så man blev lycklig på riktigt. Dovhjorten var perfekt tillagad och den lena purén till var bara så god. Min Röding med såsen till och den härliga kålröran under fisken var bara fenomenalt god. Wow!

Till efterrätt tog Tony en svart vinbärsefterrätt med citronkaka. Jag tog rabarberefterrätt med kardemummaglass. Båda var magiskt goda. Vi smakar alltid på varandras rätter, därför vet jag varför Tonys meny smakade och tvärtom.

Vi avslutade denna himmelskt goda middag med chokladbordet, så mycket gott så man höll på att smälla av. Min favorit blev nog pralinen med messmör och hjortron.

Morgonen bjöd på världens mest underbara väder! Tony var lite trött i håret men jag fick upp honom för att njuta av vädret ute.

Vi tog en helt underbar promenad runt sjön, ca 4,7 km sammanlagt och det längsta jag gått sen jag fick mitt diskbråck. Så överlycklig för att jag klarade det, sån otrolig lycka att kunna promenera långt igen så ni anar inte. Efter promenaden väntade en himmelskt god frukostbuffé!

Allt finns! Du saknar ingenting. Så bra frukostbuffé på alla sätt. Blev så glad och jag åt så mycket. Rullade ut därifrån sen.

Kan verkligen varmt rekommendera ett besök på Högbo Brukshotell. Så varmt, så lagom stort, mysigt, lantligt, gott och charmigt. Finns massor att göra dessutom. Allt från härliga skidspår för skidåkning, de har också konstsnö. Trailrunning och mountainbike banor. Höghöjdsbana. Kanot och bad. Det finns söta små djur att besöka och ett gulligt café. Promenadstråk och ställplatser för husvagn och husbil.

Med min rabattkod NIIINIS20 får du 20% rabatt på boende och frukost. Klicka dig in här för att läsa mer och boka. Högbo Brukshotells hemsida hittar du HÄR. Rabattkoden gäller till den 17:e april, du måste boka din vistelse innan den 30:e juni.

Vi kommer GARANTERAT återkomma, i sommar åker vi igen. Det får man tydligen inte missa.

Kram Nina

50
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Elin
Elin
1 year ago

Ååå så jag önskar att vi hade möjlighet att åka iväg på någonting liknande! Det ser ut som ni haft det heeeeelt underbart! Kram på er!

niiinis
niiinis
Reply to  Elin
1 year ago

Ja det var verkligen över förväntan! ❤️👏🏻

Helena Gustafsson
Helena Gustafsson
1 year ago

Maten är magisk där😋😋.

niiinis
niiinis
Reply to  Helena Gustafsson
1 year ago

Verkligen! Kan knappt sluta tänka på det! 😂👏🏻❤️

Ann-Marie
Ann-Marie
1 year ago

Älskar Högbo! Superb mat, underbar personal och grymt fin miljö. Ett ställe till som jag älskar är Såstaholm i Täby❤️

niiinis
niiinis
Reply to  Ann-Marie
1 year ago

Ja personalen var verkligen också helt underbar. Man kände sig så välkommen var man än var. ❤️ Tack för tips!

Img 2961.jpg

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL v.12

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x