Mysig helg

Innehåller annonslänkar genom reklam för Cellbes

Go’kväll!

Jag är sååå trött men ändå hungrig så jag måste slänga i mig en macka, men sen tror jag att det blir soffa och filt och ligga där med gamnacke och sova i någon timma innan Tony väcker mig för sängen. Haha, the story of my life.

Vår Lördag innehöll en liten fika på stan. Vi fick med oss tonåringen också och det är alltid en bonus numera. Vi fikade på Walter:s fik. Gott och mysigt.

Till min stora glädje fanns det gluten och laktosfria våfflor, blev ju tvungen att ta en till efterrätt. Så frasiga och supergoda!

På kvällen lagade jag receptet från inlägget innan. Så gott så gott! Väldigt mysigt med middag där 2 av 3 barn satt med runt bordet en lördagkväll.

Jeansklänning // Tights med dragkedja // Scarf // Väska // Jacka i denim // Sneakers (ej Cellbes egna varumärke)

Hörni! Måste tipsa dig nu när det ändå är några timmar kvar på Cellbes supererbjudande. Med koden: 2325 får du 25% rabatt på hela Cellbes kollektion. Här ovan har jag satt ihop en vårig outfit. Finns massor med roligt på sidan. Kolla in HÄR.

Jag såg att Coop hade eget glutenfritt bröd nu, köpte det men måste säga att jag är besviken. Det gick i 1000 bitar, kändes torrt och smakade lite kemiskt. Nä, det kommer jag inte köpa igen.

Däremot så är dessa rosmarinsknäcke från Vilmas galet goda istället, jag åt upp halva förpackningen nu. Haha, så gott! Går inte och sluta äta. Köper på ICA Maxi. Så nu har jag druckit varm oboy och ätit 147 såna här knäcke. 😇

Ha nu en mysig kväll, imorgon kör vi Måndag och en ny vecka. Vi ska på fotbollsmatch på kvällen. Milo är laddad till tänderna. 👍🏼👏🏻😇 Hoppas dom vinner.

Kram Nina

33
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Marry me Chicken

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x