ANNONS

Inspo på våroutfits

Våren är på väg….

… ge inte upp hoppet….säger jag när vi har ca 13 minus ute. Men hörni, tro nu inget annat, jag vet att det kanske känns hopplöst och ledsamt att vintern kom tillbaka. För oss gjorde den det med råge. Det känns som det blev lite tillbaka på ruta 1 igen. Men jag tänker i alla fall hålla vår-ångan vid liv. Jag vägrar och säga att det är vinter även om vi har 10 cm med snö utanför. Kan inte ens tänka mig hur det är för er uppe i norr. Mamma och pappa kom hem från Norrland i veckan och det var helt galet mycket snö där uppe fortfarande. Mamma och pappa har hus i Övertorneå och där har det snöat så halva fönstrena är täckta. Mamma skickade bilder därifrån. Men, inte ens den snön orkar hänga kvar sen när våren dundrar in på allvar, så är det.  SÅ med det sagt, här följer 3 snygga våroutfits att fantisera om, ja hur vi ska strosa omkring i sånt här när våren bestämmer sig för att komma på allvar. Kan ni fatta? Ta en kaffe på en uteservering. Ta en promenad i kortärmat. Sätta sig på en gräsmatta och filosofera. LÄNGT!

Blommig klänning // Sneakers // Jeansjacka // Väska

Jeans // Blommig topp // Svarta sneakers // Svart kavaj

Blommig klänning // Jeansjacka // Sneakers // Väska

 

Ja nu längtar man ju rejält hörni! Men snart snart snart så kommer vi kunna strutta runt i klänningar med bara ben och sneakers igen.

Kram Nina

40
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Falukorvskebab

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x