ANNONS

Snabb och god tårta till påsk

Enkelt och vansinnigt gott

Har du kanske ett sista påskfirande på agendan idag? Är det så att du inte riktigt orkar hålla på och baka tårtbotten och ha dig just idag måste jag bara tipsa dig om denna tårtan. Det är minstingen i familjen som skapat den från första början. Jag skulle göra en tårta för att fira hans sommarlov, gör en tårta med citronmuffins sa han. Ok tänkte jag, det måste ju gå och bli gott det med tänkte jag.


Det vackra tårtfatet hittar du HÄR. Finns massor med fler färger och storlekar, dom hittar du HÄR.


SNABBA TÅRTAN, ca 6-8 bitar

2 påsar citronmuffins (Hägges köpte jag)

6 dl grädde

100 g cream cheese (typ Philadelphia)

1/2 dl florsocker

2 tsk vaniljsocker

1 ask färska jordgubbar

1 dubbelDaim

Gör såhär:

1) Börja med att vispa all grädde.

2) Tjoffa jordgubbarna i 4 delar. Ta ur ca 3 dl ur den vispade grädden och lägg i en annan bunke. Ha i cream cheese, florsocker, vaniljsocker och ca 1 dl av jordgubbarna. Blanda.


3) Lägg 1 påse citronmuffins på ett tårtfat. Jag la dem som formen av en tårta. Bred över fyllningen. Lägg 1 påse citronmuffins över fyllningen. Fyll sedan på med resten av grädden och spackla in tårtan med den.

4) Toppa med jordgubbar och hackad Daim. Ha gärna på ätbara blommor också. Sååå gott och vackert!

Tips: Något som också blir väldigt gott är att lägga på lite lemoncurd- fluff på varje lager. HÄR hittar du recept på min goda.

Ps: Gillar du recepten och inlägget får du mer än gärna klicka i det lilla hjärtat under inlägget. 

Följ mig gärna här:

Följ mig gärna på min FB-sida för flera dagliga receptuppdateringar HÄR

Följ mig gärna på Instagram med bilder & videouppdateringar i story HÄR

Följ mig gärna på Bloglovin så du inte missar några inlägg HÄR

Kram Nina

75
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Img 4421.jpg

Nästa inlägg

Tror du att du vet hur man steker bacon? Vänta tills du ser detta!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x